SE REDESCHIDE CREȘA 13 DIN TÂRGOVIȘTE! DOTĂRI DE TOP, DUPĂ REABILITARE!

Prima pagină » Administratie » SE REDESCHIDE CREȘA 13 DIN TÂRGOVIȘTE! DOTĂRI DE TOP, DUPĂ REABILITARE!

“La Creșa Nr. 13 din municipiul Târgoviște s-a recepționat un proiect de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a acestei unități de învățământ antepreșcolar. Este vorba despre un proiect de aproximativ 6 milioane de lei, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și care a presupus câteva intervenții importante, spunem noi. De altfel, în afara reabilitării imobilului existent a fost construit un corp nou de clădire, cel în care ne aflăm în acest moment, cu o suprafață desfășurată de aproximativ 1.200 de metri pătrați, un corp nou care este de natură să răspundă după cum observați tuturor cerințelor, tuturor exigențelor. Proiectul a vizat așa cum spuneam nu numai reabilitări și extinderi, de asemenea și dotări, după cum ați putut observa sunt dotări deosebite, sunt dotări așa cum ar trebui să fie la o unitate de învățământ antepreșcolar și cum avem la foarte multe creșe din municipiul Târgoviște. Mai avem de lucru prin PNDL la Creșa Nr.16, care este și aceasta aproape de finalizare, și de asemenea, la Creșa Nr. 2. Așadar, săptămâna aceasta, până la final se va face curățenie și igienizare, iar de luni copiii se pot întoarce la această creșă, care după cum puteți observa, arată foarte-foarte bine. (…) Este o unitate de învățământ antepreșcolar cu peste 100 de copii și ne bucurăm ca după o perioadă în care a trebuit să relocăm copiii, aceștia se pot întoarce într-o locație nouă, modernă, care răspunde tuturor exigențelor, iar cred că acest lucru este benefic pentru târgovișteni.” a precizat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.