SE LUCREAZĂ LA FOC CONTINUU LA CONSTRUIREA AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE AL SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

Se lucrează la foc continuu la construirea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean Târgoviște. Construcția va avea trei etaje unde vor funcționa mai multe cabinete de specialitate. Lucrările au un avans de 30 de zile fața de graficul anunțat.

“Lucrările la noua clădire a  Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște merg într-un 𝐫𝐢𝐭𝐦 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝, iar la momentul actual 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐮𝐧 𝐚𝐯𝐚𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐚𝐧𝐮𝐧𝐭̦𝐚𝐭.

Mai mult, în urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu executantul, până la sfârșitul anului 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐢.

Proiectul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, cu o valoare de peste 𝟏𝟕.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, are în vedere o construcție de 𝟐.𝟑𝟔𝟖 𝐦𝐩 cu amprentă la sol de 𝟓𝟏𝟐 𝐦𝐩.

În Ambulatoriu vor funcționa: 

  • 𝐋𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫:

📍 Cabinet boli nutriție;

📍 Două cabinete diabet;

📍 Sală gipsare;

📍 Cabinet urologie cu sală de tratament.

  • 𝐄𝐭𝐚𝐣𝐮𝐥 𝟏:

📍 Cabinet oftalmologie și sală de tratament oftalmologie;

📍 Cabinet cardiologie;

📍 Sală test efort, Eco doppler și Sala EKG;

📍 Laborator endoscopie superioară.

  •  𝐄𝐭𝐚𝐣 𝟐:

📍 Cameră de recoltare;

📍 Cabinete oncologie;

📍 Saloane de chimiotrapie echipate cu câte 4 posturi;

📍 Două saloane cu o capacitate de 5 paturi.

  •  𝐄𝐭𝐚𝐣 𝟑:

📍 Cameră recoltare;

📍 Salon cu o capacitate de 4 paturi și un salon de chimioterapie cu 8 posturi;

📍 Preparare citostatice.

Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »