SE LUCREAZĂ ÎN RITM ALERT LA INTRODUCEREA REȚELEI DE APĂ ÎN COMUNA BUTIMANU

Prima pagină » Administratie » SE LUCREAZĂ ÎN RITM ALERT LA INTRODUCEREA REȚELEI DE APĂ ÎN COMUNA BUTIMANU

Se lucrează în ritm alert la introducerea rețelei de apă în comuna Butimau. Lucrările se realizează pe o distanță de 21 de kilometri. Primarul Gabriel Dragnea a mers pe teren pentru a inspecta modul de desfășurare a lucrărilor.

“Lucrăm cu seriozitate, înaintăm cu bine pentru rețeaua de apă, în Butimanu! Mă bucur să vă dau noi vești bune despre proiectele pe care Primăria Butimanu le continuă pentru dezvoltarea localității. Societatea care se ocupă de realizarea lucrărilor pentru rețeaua de apă lucrează cu seriozitate, iar rezultatele se văd de la o zi la alta. Cu ajutorul fondurilor europene, o să reușim să ne bucurăm de tot confortul în comuna noastră, iar rând pe rând, planurile noastre devin realitate. Avem nevoie de răbdare și efort comun. Rețeaua de apă se va întinde pe o suprafață de aproximativ 21 de kilometri, ceea ce va aduce și un disconfort, pe durata parcurgerii etapelor acestor lucrări. Vă rog încă o dată, să dăm dovadă de înțelegere, să ne gândim la rezultatul final, când ne vom bucura de beneficiile acestor lucrări. Am mers pe teren și am văzut că muncitorii lucrează intens, proiectul avansează și totul decurge conform planului. Sunt oameni serioși, iar treaba merge bine când toți ne ținem de cuvânt.

Voi continua să monitorizez atent aceste lucrări, alături de echipa mea continuăm să lucrăm și la alte proiecte ce vor prinde viață în perioada ce urmează. Vă voi arăta, transparent și des, tot ceea ce facem bun pentru Butimanu. Vă mulțumesc pentru încurajări, dar mai ales pentru implicarea dumneavoastră în viața comunității. Facem bine împreună!” a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.