SE DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT DIN GĂEȘTI! IMAGINI VIDEO DIN INTERIOR!

Prima pagină » Administratie » SE DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT DIN GĂEȘTI! IMAGINI VIDEO DIN INTERIOR!

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, a anunțat că pe data de 3 mai se deschide bazinul de înot din oraș. Investiția este gata de ceva timp însă găeștenii nu au putut să se bucure de ea din cauza numărului de cazuri de coronavirus.Acum, orașul Găești este în scenariul verde, ceea ce face posibilă deschiderea bazinului de înot.

“Dragi găeșteni, suntem iar în scenariul verde! Vă anunț că în data de 3 mai deschidem bazinul de înot!  Filmarea am făcut-o chiar acum. Este funcțional din toate punctele de vedere.

Mâine,vă voi prezenta regulamentul, tarifele de intrare și numărul de telefon unde se vor face programările! Să avem o zi frumoasă!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Investiția este făcută prin Compania Națională de Investiții și se adresează în principal uzului didactic. Construcția beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m. De asemenea, proiectul a fost prevăzut și cu vestiare și grupuri sanitare, precum și cu un cabinet de prim ajutor. Valoarea acestui obiectiv de investiții aa fost de 7,3 milioane lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.