SE DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT DIN GĂEȘTI! IMAGINI VIDEO DIN INTERIOR!

Prima pagină » Administratie » SE DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT DIN GĂEȘTI! IMAGINI VIDEO DIN INTERIOR!

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, a anunțat că pe data de 3 mai se deschide bazinul de înot din oraș. Investiția este gata de ceva timp însă găeștenii nu au putut să se bucure de ea din cauza numărului de cazuri de coronavirus.Acum, orașul Găești este în scenariul verde, ceea ce face posibilă deschiderea bazinului de înot.

“Dragi găeșteni, suntem iar în scenariul verde! Vă anunț că în data de 3 mai deschidem bazinul de înot!  Filmarea am făcut-o chiar acum. Este funcțional din toate punctele de vedere.

Mâine,vă voi prezenta regulamentul, tarifele de intrare și numărul de telefon unde se vor face programările! Să avem o zi frumoasă!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Investiția este făcută prin Compania Națională de Investiții și se adresează în principal uzului didactic. Construcția beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m. De asemenea, proiectul a fost prevăzut și cu vestiare și grupuri sanitare, precum și cu un cabinet de prim ajutor. Valoarea acestui obiectiv de investiții aa fost de 7,3 milioane lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.