SE DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT DIN GĂEȘTI! IMAGINI VIDEO DIN INTERIOR!

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, a anunțat că pe data de 3 mai se deschide bazinul de înot din oraș. Investiția este gata de ceva timp însă găeștenii nu au putut să se bucure de ea din cauza numărului de cazuri de coronavirus.Acum, orașul Găești este în scenariul verde, ceea ce face posibilă deschiderea bazinului de înot.

“Dragi găeșteni, suntem iar în scenariul verde! Vă anunț că în data de 3 mai deschidem bazinul de înot!  Filmarea am făcut-o chiar acum. Este funcțional din toate punctele de vedere.

Mâine,vă voi prezenta regulamentul, tarifele de intrare și numărul de telefon unde se vor face programările! Să avem o zi frumoasă!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Investiția este făcută prin Compania Națională de Investiții și se adresează în principal uzului didactic. Construcția beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m. De asemenea, proiectul a fost prevăzut și cu vestiare și grupuri sanitare, precum și cu un cabinet de prim ajutor. Valoarea acestui obiectiv de investiții aa fost de 7,3 milioane lei.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Urmăreşte pagina de Facebook

S-ar putea sa te intereseze:

ÎL RECUNOAȘTEȚI? ANUNȚAȚI POLIȚIA, PENTRU CĂ ESTE ACUZAT CĂ AR FI FURAT UN TELEFIN MOBIL DINTR-UN MAGAZIN DIN RĂCARI

Mai multe persoane din Răcari fac apel pe rețelele de socializare pentru a da de urma unui bărbat acuzat că ar fi sustras un telefon mobil dintr-un supermarket din oraș. Iamginile sunt capturi de pe filmările surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Dacă îl recunoașteți, anunțați organele de poliție, care vor stabili dacă bărbatul se face vinovat de furt.

Citeste in continuare »

PROIECTE DE PESTE 100 DE MILIOANE DE EURO, IMPLEMENTATE ÎN ORAȘUL PUCIOASA-VIDEO!

Orașul Pucioasa arată în aceste momente ca un adevărat șantier. Se lucrează la asfaltarea mai multor drumuri, la betonarea șanțurilor, reabilitarea unor școli și în multe alte obiective. Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a fost astăzi pe mai multe șantiere din oraș. Edilul Constantin Ana a prezentat și proiectele viitoare pe care le are în vedere pentru modernizarea orașului. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean, a anunțat mai multe noi proiecte importante

Citeste in continuare »

PSD, REACȚIE DUPĂ CE PARLAMENTARII PUTERII AU VOTAT ÎMPOTRIVA ÎNFIINȚĂRII COMISIEI DE ANCHETĂ PRIVIND DATELE DIN PANDEMIE

COMUNICAT DE PRESĂ Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie. USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia,

Citeste in continuare »