PRODULEȘTI: ȘCOALA ȘI GRĂDINIȚELE VOR BENEFICIA DE DOTĂRI ȘI MOBILIER ULTRAMODERNE, PRIN PNRR

Prima pagină » Actualitate » PRODULEȘTI: ȘCOALA ȘI GRĂDINIȚELE VOR BENEFICIA DE DOTĂRI ȘI MOBILIER ULTRAMODERNE, PRIN PNRR

La Produlești se continuă investițiile în domeniul educațional. Școala și grădinițele din comună vor fi dotate cu aparatură IT, mobilier nou și alte lucruri necesare, printr-un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, prin PNRR. Valoarea investiției de ridică la aproximativ 457.000 lei.

“Continuăm investițiile în domeniul educației, pentru a oferi copiilor din comuna Produlești o infrastructură adecvată și condiții de studiu cât mai bun. Grădinițele de pe raza comunei Produlești și Școala Gimnazială Produlești o să beneficieze de dotari și mobilier ultramoderne! Mulțumim frumos pentru susținere și ajutor domnului Președinte al Consiliului Județean Corneliu Stefan!” a anunțat George Georgescu, primarul comunei Produlești.

„Am semnat contractul de finanțare prin PNRR în urma căruia Școala Gimnazială Produlești va baneficia de dotări în valoare de aproximativ 457.000 lei. În urma parteneriatului smenat cu primarul George Georgescu, elevii din Produlești vor avea cele mai bune condiții de studiu, iar cadrele didactice vor beneficia de toate resursele necesare pentru a susține predarea în cadrul orelor de curs. Investim în viitorul copiilor din Produlești!”a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovițaî

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.