ȘCOALA MIHAI VITEAZUL DIN TÂRGOVIȘTE ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE DUPĂ UN AMPLU PROCES DE REABILITARE

Prima pagină » Administratie » ȘCOALA MIHAI VITEAZUL DIN TÂRGOVIȘTE ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE DUPĂ UN AMPLU PROCES DE REABILITARE

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” își redeschide porțile după amplul proces de extindere, reabilitare, modernizare și dotare! Astfel, chiar de luni, elevii se vor putea bucura de una dintre cele mai moderne unități de învățamânt din România!

Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puțin de 6 corpuri de clădire și realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36. În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică. Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC).

Tot urmare a investiției amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.