ȘCOALA ION CIORĂNESCU DIN MOROENI ARE ACUM UN CENTRU ȘCOLAR MODULAR MODERN

Prima pagină » Administratie » ȘCOALA ION CIORĂNESCU DIN MOROENI ARE ACUM UN CENTRU ȘCOLAR MODULAR MODERN

Donație importantă pentru Școala Gimnazială Ion Ciorănescu din Moroeni!
Asociația Volunteer for Life împreună cu compania Heidelberg Cement România și Primăria Moroeni din județul Dâmbovița au construit zilele trecute un centru școlar modular format din două module din containere ultramoderne.
Un modul format din două containere a fost sponsorizat de compania Heidelberg Cement, iar al doilea modul format tot din două containere a fost finanțat de către Primăria Moroeni.


” Mulțumesc, în numele comunității din Moroeni atât Asociației Volunteer for Life cât și Companiei Heidelberg Cement pentru implicare și sprijinul acordat pentru eficientizarea sistemului educațional. Așa cum am promis, educația copiilor reprezintă una dintre prioritățile mele și pentru asta trebuie să depunem tot efortul ca elevii să beneficieze de toate condițiile necesare.” a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.
Acest proiect a fost realizat cu scopul de a gestiona cât mai eficient suportul educațional în școlile din comuna Moroeni , și pentru a prioritiza construcția și reabilitarea noii scoli și a grădiniței din comuna Moroeni .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.