ȘCOALA ION CIORĂNESCU DIN MOROENI ARE ACUM UN CENTRU ȘCOLAR MODULAR MODERN

Prima pagină » Administratie » ȘCOALA ION CIORĂNESCU DIN MOROENI ARE ACUM UN CENTRU ȘCOLAR MODULAR MODERN

Donație importantă pentru Școala Gimnazială Ion Ciorănescu din Moroeni!
Asociația Volunteer for Life împreună cu compania Heidelberg Cement România și Primăria Moroeni din județul Dâmbovița au construit zilele trecute un centru școlar modular format din două module din containere ultramoderne.
Un modul format din două containere a fost sponsorizat de compania Heidelberg Cement, iar al doilea modul format tot din două containere a fost finanțat de către Primăria Moroeni.


” Mulțumesc, în numele comunității din Moroeni atât Asociației Volunteer for Life cât și Companiei Heidelberg Cement pentru implicare și sprijinul acordat pentru eficientizarea sistemului educațional. Așa cum am promis, educația copiilor reprezintă una dintre prioritățile mele și pentru asta trebuie să depunem tot efortul ca elevii să beneficieze de toate condițiile necesare.” a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.
Acest proiect a fost realizat cu scopul de a gestiona cât mai eficient suportul educațional în școlile din comuna Moroeni , și pentru a prioritiza construcția și reabilitarea noii scoli și a grădiniței din comuna Moroeni .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.