ȘCOALA DIN GURA FOII VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE REABILITARE ENERGETICĂ! EDILUL RADU NICOLAE GEORGESCU A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE

Prima pagină » Administratie » ȘCOALA DIN GURA FOII VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE REABILITARE ENERGETICĂ! EDILUL RADU NICOLAE GEORGESCU A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE

Încă o veste bună pentru locuitorii din comuna Gura Foii! Primarul Radu Nicolae Georgescu a semnat, ieri, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, un contract de finanțare alături de Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu. Astfel, aproximativ 3 milioane de lei vor fi investiți în lucrări de reabilitare energetică a clădirii școlii din localitate, bani obținuți de la AFM.

“Împreună cu domnul Laurentiu Neculaescu, președintele AFM,  am semnat un nou contract de finanțare nerambursabilă pentru “ REABILITARE ȘCOALA GURA FOII PRIN EFICIENTIZARE ENERGETICĂ”. Valoarea investiției este de 2.885.134,77 lei, adică 28 miliarde de lei vechi , reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile. Îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Dâmbovița,  dl Corneliu Stefan pentru ca încă o dată ne-a sprijinit în obținerea de fonduri nerambursabile pentru comuna noastră. O zi frumoasa sa aveți, foieni !”  a anunțat Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.