SCENE INCREDIBILE LA DOBRA! PRIMARUL DAN NICA A DECLARAT RĂZBOI CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIE PE CÂMP! UITE CUM A FOST PRINSĂ O FAMILIE DIN DOBRA ȘI ÎN CE HAL A REACȚIONAT ÎN FAȚA PRIMARULUI

Prima pagină » Administratie » SCENE INCREDIBILE LA DOBRA! PRIMARUL DAN NICA A DECLARAT RĂZBOI CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIE PE CÂMP! UITE CUM A FOST PRINSĂ O FAMILIE DIN DOBRA ȘI ÎN CE HAL A REACȚIONAT ÎN FAȚA PRIMARULUI

Au fost scene incredibile la Dobra! Edilul Daniel Nica a prins o familie din Dobra care descărca o căruță încărcată cu polistiren în albia râului Ialomița. Când l-a văzut pe primar la fața locului, bărbatul a luat foc și a început să-l înjure și să-l amenințe pe primar. Ba chiar a sărit la bătaie! Edilul a stat calm și a chemat în sprijin poliția. 

“Dragi cetățeni,

De nenumărate ori am făcut apel la toți localnicii din comuna noastră să încercăm să o păstrăm curată, ca pe propria gospodărie, să nu mai aruncăm gunoaiele pe unde apucăm. Nu vă ascund că cei de la Garda de Mediu au început să aplice amenzi usturătoare, iar acestea sunt plătite tot din banii noștri, din bugetul local. Iată că încă mai sunt indivizi care ignoră aceste rugăminți, ignoră orce regulă, ignoră legea. Ce am trăit astăzi, nu credeam că pot trăi vreodată. Acești localnici descărcau în râul Ialomița căruța încărcată cu polistiren. Am încercat să opresc acest gest iresponsabil și ilegal, însă, după cum vedeți din filmarea atașată, mi-a fost practic imposibil. Am primit injurii, ameninințări, ba chiar am fost agresat și ultragiat. Nu mă intimidează nimic din toate acestea și în continuare voi face același lucru, voi veghea cu orice preț ca în comuna noastră toți să respecte legea, dar mai ales să respecte în primul rând comuna în care locuiește. În acest caz am sesizat organele de cercetare, care, cu siguranță, își vor face datoria! Vă rog să ne unim cu toții și să facem ca aceste lucruri să nu se mai petreacă în comuna noastră. Dacă observați persoane care mai fac acest lucru, nu ezitați să mă anunțați sau să apelați cu încredere la organele abilitate.

Vă mulțumesc anticipat!” a scris edilul Daniel Nica pe Facebok, postând și  imagini surprinse de dumnealui cu telefonul mobil.

Postarea a strâns un număr foarte mare de mesaje care-l felicitau pe primar pentru atitudinea pe care a avut-o!

Imaginile, aici !https://www.facebook.com/100009512876684/videos/2851394098520991/

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.