SCANDAL MONSTRU LA DISCOTECA DIN VIȘINA! VIDEO!

Sâmbătă “fiebinte” și la propriu și la figurat, în disoteca din comuna Vișina! Femei dezbracare complet, mai ceva ca în cluburile din Germania, muzică la maximum, băutură și mult scandal! Cam așa se poate descrie în câteva cuvinte seara de sâmbătă în dicoteca din Vișina.

Fetele fierbinți au încins atmosfera la maximum, până când mai mulți tineri s-au bătut cu oamenii de ordine ai discotecii. A fost o încăierare în toată regula , cu pumni, mese si mult spray lacrimogen. Părerile sunt împărțite. Reprezentanții clubului ar susține că tinerii bătuți ar fi făcut scandal. De cealaltă parte, victimele susțin că ei au fost luați la bătaie din senin de către oamenii de ordine ai discotecii.

“Fratele meu a căzut de pe scena și m-am dus să-l ridic și ne-am trezit cu bodyguarzii care ne-au luat la bătaie din senin.” ne -a spus una dintre victime.

Scandalul a continuat și în afara discotecii.
Polițiștii au deschis un dosar penal, după ce persoanele bătute de bodyguarzi au depus plângere penală. Oamenii legii vor vedea în urma cercetărilor cine se face vinovat de producerea scandalului monstru.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »