SCANDAL LA NUCET! UN BĂRBAT A FOST RUPT ÎN BĂTAIE DE MAI MULȚI INDIVIZI! POLIȚIA A TRAS CU PISCTOALELE PENTRU A APLANA CONFLICTUL! AGRESORII AU FOST REȚINUȚI

Prima pagină » Eveniment » SCANDAL LA NUCET! UN BĂRBAT A FOST RUPT ÎN BĂTAIE DE MAI MULȚI INDIVIZI! POLIȚIA A TRAS CU PISCTOALELE PENTRU A APLANA CONFLICTUL! AGRESORII AU FOST REȚINUȚI

Patru bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si linistii publice, reținuți de polițiști

La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost agresat de mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie pentru aplanarea conflictului.

Din cercetari a reieșit ca, pe fondul unui conflict spontan, patru bărbați,in timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localitatii Nucet, ar fi agresat fizic un alt barbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodata, in timpul conflictului o alta persoana, care nu detinea permis de conducere, s-ar fi deplasat în zona respectiva cu un autoturism, unde ar fi ranit, în zona bratului, cu un obiect ascuțit tăietor un barbat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cei in cauza au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fapte prevazute de art. 193, art. 371 si art. 355 din Codul Penal. Acestia vor fi prezentati, pe parcursul zilei de maine, Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste pentru dispunerea unor masuri preventive.

Politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz, urmand ca la finalizarea acestora sa se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.