SCANDAL LA ÎNMORMÂNTAREA FETIȚEI DE 13 ANI, UCISĂ PE TRECEREA PENTRU PIETONI! CINCI POLIȚIȘTI AU FOST AGRESAȚI ! AU INTERVENIT MASCAȚII!

Prima pagină » Eveniment » SCANDAL LA ÎNMORMÂNTAREA FETIȚEI DE 13 ANI, UCISĂ PE TRECEREA PENTRU PIETONI! CINCI POLIȚIȘTI AU FOST AGRESAȚI ! AU INTERVENIT MASCAȚII!

A fost scandal la înmormântarea fetiței de 13 ani din Târgoviște, ucisă pe trecerea pentru pietoni. Peste două sute de persoane au condus-o pe ultimul drum , astăzi. Din nefericire, în zona în care a avut loc accidentul, s-a iscat un adevărat scandal între participanții la înmormântare și polițiști. În urma altercației, cinci polițoști au fost agresați.

‘”Având în vedere manifestările desfășurate în contextul cortegiului funerar, organizat pentru victima unui accident rutier, produs la data de 7 iulie a.c., în municipiul Târgoviște și soldat cu decesul unei minore, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

În acest context, având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.” transmite IPJ Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

UN SECOL DE OSPITALITATE LA HOTELUL PEȘTERA DIN BUCEGII DÂMBOVIȚENI

ZILELE CETĂȚII S-AU ÎNCHEIAT, ASEARĂ, CU SPECTACULOASE FOCURI DE ARTIFICII ȘI SHOWURI DE LASERE

ZILELE CETĂȚII: PROGRAMUL ZIELEI DE 9 SEPTEMBRIE! CONCERT TROOPER ȘI LOVEBITE, SHOW AVIATIC ȘI MULTE ALTE SURPRIZE!

SE DESCHIDE PRIMA EDIȚIE A TRIENALEI INTERNAȚIONALE DE SCULPTURĂ “VASILE BLENDEA”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.