SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIE ETAPEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIE ETAPEI DE ÎNCADRARE

SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmbovita: nu se supune evaluării impactului asupra mediului / nu se supune evaluării adecvate / nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amplasare panouri fotovoltaice (panourilinvertoare), instalatii de transformare si racordare, drumuri de acces, organizare de santier, posturi de transformare, cladire administrativa/anexa (container), imprejmuire”, propus a se realiza in comuna Sotanga, sat Sotanga, NC 74254, Tarla 8, Parcela 135, 195, 241, 250, punct Carbunaru, judet Dambovita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovita din Municipiul Târgovişte, strada Calea lalomiței, numarul 1, judeţul Dâmbovita, în zilele de luni vineri, între orele 9.00 16.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.