SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL, ANUNȚ ASUPR ALUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL, ANUNȚ ASUPR ALUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

SC SOLAREALIZE PARK LUSCA SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului / nu se supune evaluării adecvate / nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amplasare panouri fotovoltaice (panouri/invertoare), instalatii de transformare si racordare, drumuri de acces, organizare de santier, posturi de transformare, cladire administrativalanexa (container), imprejmuire”, a propus a se realiza in comuna Sotanga, sat Sotanga, NC 78600, T. 10, Parcela 249, 250, 255, judet Dambovita.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovita din Municipiul Târgoviste, strada Calea lalomiței, numărul 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni vineri, între orele 9.00 16.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii / observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.