SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

Prima pagină » Actualitate » SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița efectuează patru controale economice, în satul Bălteni.

Verificările vizează societățile comerciale care au obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase/neferoase.

Astfel, administratorii acestora sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și alte activități cu impact deosebit asupra mediului, respectiv incendierea deșeurilor.

Totodată, în cadrul acțiunii, vor fi efectuate verificări cu privire la utilizarea instalațiilor clandestine în scopul racordarii directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice.

La acțiune sunt angrenați 75 de polițiști, 4 echipe din cadrul Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Dâmbovița, 13 echipe din cadrul SDEE Târgoviște, 18 luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița , 30 de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Matei Basarab-Ploiești și 57 jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.