Săptămâna Verde la Târgoviște! Peste 1500 de arbori și flori vor înfrumuseța parcul de la Complexul Turistic de Natație

Prima pagină » Administratie » Săptămâna Verde la Târgoviște! Peste 1500 de arbori și flori vor înfrumuseța parcul de la Complexul Turistic de Natație

Acțiune importantă de plantare de plantare de arbori, flori și arbuști desfășurată de echipa de conducere a Primăriei Târgoviște în parteneriat cu elevii și cadrele didactice de la unitățile de învățământ din municipiu!

Peste 1500 de arbori și flori au fost plantate astăzi de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, reprezentanți ai Primăriei și peste 1000 de elevi de la școlile și grădinițele din Târgoviște.

Acțiunea de plantare a avut loc în cel mai nou parc din municipiul, cel de lângă Complexul Turistic de Natație și a marcat Săptămâna Verde la Târgoviște.

„Suntem la parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, în Săptămâna Verde, și avem o activitate de plantare arbori, arbuști și flori, sunt peste 1500 de arbuști și flori care vor înfrumuseța toată această zonă. 

Vreau să mulțumesc celor peste 1000 de elevi de la diferite unități de învățământ din Târgoviște, părinților și cadrelor didactice pentru că este o acțiune fără precedent, nu îmi aduc aminte să fii avut vreodată o acțiune de o asemenea amploare”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.