ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

Prima pagină » Actualitate » ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

Șacalii au dat atacul în Dâmbovița, la Pietrari. Dacă în urmă cu câțiva ani această specie apărea doar pe la  televizor, astăzi e tot mai des întâlnită în multe localități ale județului. Oamenii se plâng că animalele sălbatice le poduc pagube în gospodării. Sâmbătă, șacalii au dat atacul în gospodăria unui localnici din Peitrari și i-a ucis mai multe oi. Oamenii cer autoritățilro să intervină și să încerce stoparea acestui fenomen.

În ultimii ani șacalii s-au înmulțit considerabil în țara noastră. Șacalul tinde să devină o problemă pentru fauna din România. Supranumit și ”distrugătorul universal”, animalul sălbatic este foarte periculos atât pentru fondurile de vânătoare, cât și pentru gospodăriile oamenilor. Șacalul ucide aproape tot ce întâlnește în cale, animale sălbatice sau domestice. Evoluția exemplarelor este una spectaculoasă. Dacă în 2007 erau menționate ceva mai mult de 1.600 de exemplare pe teritoriul României, în 2018 numărul acestora a ajuns la peste 12.000. Statistica Ministerului Mediului arată că în 2020 existau circa 16.000 de șacali. Șacalul este un amestec între lup și vulpe, de talie mică spre mijlocie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.