S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului; nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii. de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “Amplasare panouri fotovoltaice (panouri/invertoare), instalații de transformare și răcordare, drumuri de acces, organizare de șantier, posturi de transformare, clădire administrativelanexă (container), împrejmuire” propus a fi amplasat în comuna Şotânga, satul Şotânga, jud. Dâmbovita, T.8, P.135, 195, 241, 250, NC 77482.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița din municipiul Târgoviște, strada Calea lalomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – vineri între 900-1600, și următoarea adresă. de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției de Protecție Mediului Dâmbovița”.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.