S-AU SCOS LA LICITAȚIE LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE A DEPARTAMENTULUI DE PRIMIRI URGENȚE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA ȘI CE DOTĂRI VA AVEA!

Prima pagină » Administratie » S-AU SCOS LA LICITAȚIE LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE A DEPARTAMENTULUI DE PRIMIRI URGENȚE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA ȘI CE DOTĂRI VA AVEA!

“Așa cum am promis, sănătatea dâmboviţenilor este pe primul loc, iar crearea celor mai bune condiții de tratament și analize sunt foarte importante pentru mine.

În acest sens, am scos la licitație lucrările de extindere, modernizare și reabilitare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște! Valoarea totală a proiectului care urmărește crearea unei secții de primiri urgențe cu spații generoase și dotate cu aparatură de ultimă generație se ridică la peste 8 milioane de lei.

Lucrările sunt deja scoase la licitație pe platforma publică de achiziții, iar la finalizarea acestora vom avea:

-un tronson de clădire nou dedicat urgențelor vitale;

-spațiile urgențelor nonvitale și pediatrice modernizate,

dar și aparatură și dotări de ultimă generație din care enumăr doar o parte din acestea:

-10 monitoare de funcții vitale;

-4 defibrilatoare;

-4 electrocardiografe;

-1 aparat de radiologie digitală;

-1 sistem de perfuzie sub presiune;

-2 truse instrumentar chirurgical;

-2 aspiratoare secreții;

-2 injectomate cu infuzomate;

-1 ventilator portabil;

-1 stație centrală de monitorizare;

-1 ecograf staționar;

-1 monitor triaj cu manșete de diferite mărimi (pentru urgențele pediatrice);

-mobilier pentru spațiile de așteptare;

-tărgi transport pacienți.

Pe lângă eficientizarea serviciilor de sănătate și creșterea calitativă a actului medical, această extindere va asigura servicii care lipsesc din sistemul de urgențe al spitalului, dar va și separa cazurile nonvitale de cele vitale.

Imediat după stabilirea câștigătorului licitației publice, se va trece la executarea lucrărilor care vor transforma Unitatea de Primiri Urgențe. Termenul de finalizare a lucrărilor de extindere, modernizare și reabilitare este decembrie 2023.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.