S-AU LUAT ,MĂSURI DE URGENȚĂ LA SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, DUPĂ TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMȚ

Prima pagină » Administratie » S-AU LUAT ,MĂSURI DE URGENȚĂ LA SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, DUPĂ TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMȚ

„În nume personal, în numele Consiliului Județean Dâmbovița și în numele dâmbovițenilor, transmitem condoleanțe familiilor victimelor de la Piatra Neamț. Transmitem pe această cale de la Târgoviște că suntem solidari cu aceste victime de la Piatra Neamț și cu familiile lor.

Mulțumesc public de la Târgoviște cadrelor medicale din spitalul de la Piatra Neamț pentru implicare, pentru că și-au riscat viața pentru a salva viața pacienților. Vreau să mulțumesc, așa cum am făcut-o de fiecare dată, tuturor cadrelor medicale, personalului care se ocupă de pacienți în această perioadă grea pentru noi toți, vreau să le mulțumesc sincer din sediul Consiliului Județean Dâmbovița pentru toată implicarea în această perioadă pentru a salva românii și, nu în ultimul rând, dâmbovițenii.

Un mesaj special pentru toți cei din Spitalul Județean Târgoviște, cei care se implică în această perioadă de când a început pandemia în Dâmbovița și în România.

Astăzi am avut o discuție cu managerul general al Spitalului Județean din Târgoviște și am dispus de urgență verificarea tuturor instalațiilor de la SJUT. În al doilea rând, după o discuție la prima oră cu inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, căruia vreau să-i mulțumesc pe această cale, și am solicitat sprijin din partea dumnealor, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru a verifica toate instalațiile din Secția ATI a spitalului din Târgoviște. Pe această cale fac un apel către toți factorii implicați, în primul rând către prefectul județului Dâmbovița, în al doilea rând către conducerea Direcție pentru Sănătate Publică și nu în ultimul rând către toți cei implicați în această perioadă pentru a sprijini conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște pentru a fi verificate toate instalațiile din tot Spitalul Județean, nu numai din Secția ATI.

Legat de Consiliului Județean Dâmbovița, în acest an, pentru cheltuieli de funcționare, s-a alocat suma de 1.239.000 lei, sumă care a fost destinată plății de materiale, echipamente de protecție și echipamentele necesare pentru perioada 15.04- 14.05 2020, în perioada stării de urgență. Tot din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, eșalonat, diferența de 4.739.210 lei, sumă pe care Spitalul Județean a cheltuit-o în această perioadă. La această dată s-a virat către unitate și alte sume reprezentând investiții privind refacerea instalațiilor termo-tehnice din centrala termică, în valoare de 321.300 lei și nu în ultimul rând cota de 10% a Consiliului Județean pentru achiziționarea de aparatură medicală, în valoare de 207.168 lei. Până la sfârșitul anului, vom mai vira către Spitalul Județean pentru cheltuieli de funcționare suma de 30.000 lei. În plus, de când am preluat mandatul de președinte, am sprijinit SJUT cu 70 de paturi, într-o perioadă scurtă, cel mult o săptămână, vom înlocui corturile din curtea Spitalului cu containere care vor avea căldură pe perioada iernii și, nu în ultimul rând, am avut o discuții cu conducerea Spitalului și am extins această discuție cu toți șefii de secție, toți medicii, asistenții șefi și personalul administrativ, iar aceștia au solicitat Consiliului Județean și Direcției de Sănătate Publică soluții pentru această perioadă.

Spitalul Județean beneficiază în această perioadă de toată deschiderea Consiliului Județean Dâmbovița, vom sprijini toate solicitările pe care actuala conducere le-a înaintat și le va înainta către noi în această perioadă pentru noi toți.

Vreau să o spun tranșant, din partea Guvernului României, Consiliul Județean Dâmbovița, anul acesta, într-o perioadă grea pentru noi, nu a alocat nici un leu către instituție pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Suma primită din partea Guvernului României pentru Spitalul Județean de Urgență este ZERO lei” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.