S-A DESCHIS PRIMA SPĂLĂTORIE PROFESIONALĂ DE COVOARE DIN PUCIOASA! LAGUNA VERDE OFERĂ SERVICII DE CALITATE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Covoarele sunt unele dintre obiectele din casă care se murdaresc cel mai repede, iar curățarea lor poate fi dificilă, mai ales dacă acestea sunt mari, voluminoase și în mod automat, foarte grele. Covoarele sunt poate cele mai folosite obiecte din casă, fie că vorbim de covorul de la intrare care este cel mai solicitat și cel mai plin de bacterii, fie că ne referim la covorul de la baie. În functie de materialul din care este confecționat, diferă si modalitatea de curățare, iar dacă stați la bloc, cu atât mai dificil este procesul de curațare al covoarelor. De acum totul este mult mai simplu! Spălători de covoare profesională Laguna Verde vine în ajutorul tău cu servicii de caliate, la cele mai bune prețuri.

Desprăfuirea covoarelor este o etapă importantă în curățarea covoarelor!

Operatiunea de desprăfuire a covoarelor se realizează cu aparatură performanta de înaltă tehnologie. Cu ajutorul acesteia, particulele de  praf și mizeria sunt îndepartate rapid și eficient înainte de spălarea covoarelor, astfel spălarea lor devine supercalitativă.

La Spalatoria de covoare Laguna Verde din Pucioasa, str Florin Popescu, nr 5 (langa autogară), se utiliziează doar echipamente performante de ultima generație și soluții profesionale. Primim comenzi pe tot parcursul anului, indiferent de vreme sau anotimp, societatea noastră având amanejate spații speciale închise pentru uscarea covoarelor. În 24 de ore, covorul poate fi returnat în cele mai bune condiții, spălat, finisat, parfumat! Totodată, oferim gratuit preluarea și livrarea covoarelor în orașul Pucioasa și în localitațile învecinate. Comenzile se pot face de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, la numărul de telefon: 0764 673 254! Mai multe detalii puteți obține accesând adresa noastră web: www.agrementsport.ro

Păstrează un mediu curat în casa ta, oferind confort și siguranță celor dragi. Covoarele mai curate semnifică o casă mai curată. Iar aceasta este mediul ideal de dezvoltare a celor mici!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: