Ritmuri internaționale la Festivalul Babel XII.

Prima pagină » Actualitate » Ritmuri internaționale la Festivalul Babel XII.

A cincea zi de festival la Târgoviște debutează, în ceea ce privește spectacolele, cu o monodramă intitulată „Caliban`s Codex”, interpretată de actrița de origine engleză Emily Carding, o actriță shakespeariană prin excelență, care impresionează prin puterea de expresie a cuvântului, a ritmului rostirii, specific Renașterii. În spectacolele sale, epoca elisabetană și cea actuală se îmbină în mod inteligent și revelator.

De la ora 17:30, în Sala Mare, urmărim drama coreeană „Baesogoji, o întoarcere în trecut”, o poveste despre putere, păstrarea familiei și a sănătății psihice. Candoarea și precizia caracterizează întotdeauna producțiile coreene.

La ora 20:00, la Casa Sindicatelor, vom fi impresionați de arte performative din milenara Chină, într-un recital de teatru, dans, muzică. Recitalul nu va mai dura 90 de minute, așa cum era preconizat inițial, ci va dura 60 de minute, din cauze independente de voința organizatorilor și a trupei invitate.

Filmele Babel de astăzi, 14 iunie, sunt „To whom it may concern”, al unei regizoare din Grecia, care a tratat problema extrem de actuală a imigranților din țara sa, și „Playback”, un film documentar despre renumitul DJ al litoralului, Sorin Lupașcu. Acesta va fi prezent la proiecția filmului, pe care îl va continua live, cu discotecă retro în aer liber, până la ora 23:00.

Nu ratați acest concept inedit pentru Piața Mihai Viteazul din Târgoviște!

Menționăm că festivalul este finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște, de Ministerul Culturii și are ca partener media Radio România. Sponsorul principal este UniCredit Bank, parteneri oficiali de mobilitate Flamicom și Mavexim. În plus, avem susținerea sponsorilor Rondocarton (Simbolul calității), Cicom (Fabrica de înghețată), C.A.R. Învățământ Târgoviște, Rotary Club Târgoviște, Biotel (Echipamente electrice), Bergenbier și a partenerilor ANSR (Asociația Națională a Surzilor din România), SonoArt, Dâmbovița Mall, Holo (The future is hologramic). Tuturor le suntem extrem de recunoscători!

UPDATE: Din pricina condițiilor meteo nefavorabile, proiecția filmului „Playback” de la ora 21:00 se va muta în incinta Casei Sindicatelor.

Totodată, momentul de la ora 22:20 – „Disco Retro în aer liber” – se mută, de asemenea, în foaierul Casei Sindicatelor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.