REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Prima pagină » Eveniment » REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Da, e crunta realitate! Se întâmplă la Dărmănești, în județul Dâmbovița! Aici, primăria a reușit să construiască un Centru ultramodern pentru Situații de Urgență, cu dormitoare, bucătărie și alte dotări. În plus, mai are în dotare și două autospeciale de stingere, gata să intervină la orice incendiu. Numai că acest lucru nu este posibil, pentru că la Dărmănești nu s-au delegat pompieri, deși promisiuni au fost. Existența unui astfel de Centru la Dărmănești ar fi fost benefică nu numai pentru comuna Dărmănești, ci și pentru comunele învecinate, pentru că cel mai apropiat Detașament de pompieri este cel de la Moreni, oraș la aproape 20 de kilometri de Dărmănești. Astăzi, o casă a luat foc la Dărmănești, la 150 de metri de Centru ISU din comună, care dacă ar fi funcționat, poate pagubele ar fi foat mult mai mici, pentru că salvatorii ar fi ajuns în trei minute. Să sperăm că astfel de tragedii îi vor determina pe cei din administrația centrală să aprobe detașarea personalului ISU la Centrul de la Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.