REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Prima pagină » Eveniment » REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Da, e crunta realitate! Se întâmplă la Dărmănești, în județul Dâmbovița! Aici, primăria a reușit să construiască un Centru ultramodern pentru Situații de Urgență, cu dormitoare, bucătărie și alte dotări. În plus, mai are în dotare și două autospeciale de stingere, gata să intervină la orice incendiu. Numai că acest lucru nu este posibil, pentru că la Dărmănești nu s-au delegat pompieri, deși promisiuni au fost. Existența unui astfel de Centru la Dărmănești ar fi fost benefică nu numai pentru comuna Dărmănești, ci și pentru comunele învecinate, pentru că cel mai apropiat Detașament de pompieri este cel de la Moreni, oraș la aproape 20 de kilometri de Dărmănești. Astăzi, o casă a luat foc la Dărmănești, la 150 de metri de Centru ISU din comună, care dacă ar fi funcționat, poate pagubele ar fi foat mult mai mici, pentru că salvatorii ar fi ajuns în trei minute. Să sperăm că astfel de tragedii îi vor determina pe cei din administrația centrală să aprobe detașarea personalului ISU la Centrul de la Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.