REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Prima pagină » Eveniment » REVOLTĂTOR! O CASĂ A ARS CA O TORȚĂ PENTRU CĂ POMPIERII AU VENIT DE LA 20 KM. PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI ARE CONSTRUIT CENTRU ISU ULTRAMODERN CU DOUĂ AUTOSPECIALE, DAR FĂFĂ POMPIERI DELEGAȚI, DIN NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR CENTRALE!

Da, e crunta realitate! Se întâmplă la Dărmănești, în județul Dâmbovița! Aici, primăria a reușit să construiască un Centru ultramodern pentru Situații de Urgență, cu dormitoare, bucătărie și alte dotări. În plus, mai are în dotare și două autospeciale de stingere, gata să intervină la orice incendiu. Numai că acest lucru nu este posibil, pentru că la Dărmănești nu s-au delegat pompieri, deși promisiuni au fost. Existența unui astfel de Centru la Dărmănești ar fi fost benefică nu numai pentru comuna Dărmănești, ci și pentru comunele învecinate, pentru că cel mai apropiat Detașament de pompieri este cel de la Moreni, oraș la aproape 20 de kilometri de Dărmănești. Astăzi, o casă a luat foc la Dărmănești, la 150 de metri de Centru ISU din comună, care dacă ar fi funcționat, poate pagubele ar fi foat mult mai mici, pentru că salvatorii ar fi ajuns în trei minute. Să sperăm că astfel de tragedii îi vor determina pe cei din administrația centrală să aprobe detașarea personalului ISU la Centrul de la Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.