REUȘITA ANULUI PENTRU PRIMARUL DIN CREVEDIA! S-A SEMNAT PROIECTUL DE 37.660.000 DE LEI PENTRU EXTINDEREA ȘI MODERNIZAREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » REUȘITA ANULUI PENTRU PRIMARUL DIN CREVEDIA! S-A SEMNAT PROIECTUL DE 37.660.000 DE LEI PENTRU EXTINDEREA ȘI MODERNIZAREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE DIN COMUNĂ

Este una din cele mai bune vești pentru locuitorii comunei dâmbovițene Crevedia! Astăzi a fost semnat contractul de execuție lucrări de extindere și modernizare a infrastructurii de apă șin canalizare din comuna Crevedia. Proiectul are o valoare totală de 37,660,182, și cuprinde următoarele obiective principale:

  1. Rețea de distribuție apă potabilă, pe o lungime de 13,414 km și realizarea a 1600 de branșamente, 31 de cămine de vane și 139 de hidranți de incendiu.
  2. Rețea nouă de canalizare pe o lungime de 16,596 km, cu 1800 de racorduri și 456 de cămine de vizitare.
  3. Realizarea a 9 stații de pompare apă uzată, 9 cămine de decantare și aproximativ 2,5 km de conducte de refulare pentru apa uzată menajeră.

Primarul Florin Petre a fost prezent la Buftea, unde s-a semnat acest contract important pentru investiția care era așteptată de locuitorii din Crevedia de foarte mulți ani.

“Am așteptat de mult această zi pentru toată comunitatea din Crevedia. De 10 ani tot ne-am zbătut și tot am promis și ajunsesem în momentul în care nici cetățenii și nici eu personal nu mai credeam în visul ca în acest mandat să semnăm acest contract de execuție. Ne bucurăm că am ajuns în acestă fază. Zile următoare o să mă întâlnesc cu constructorul să punem totul la punct, pentru că mai avem și noi proiecte în derulare, pe care le-am ținut pe loc pentru această investiție. ”a declarat, la semnarea contractului, Florin Petre, primarul comunei Crevedia.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.