RĂZVAD: A FOST INAUGURATĂ UNA DINTRE CELE MAI MODERNE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » RĂZVAD: A FOST INAUGURATĂ UNA DINTRE CELE MAI MODERNE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA – VIDEO!

11 septembrie este o zi cu dublă semnificație pentru elevii din Răzvad! Pe lângă începerea noului an școlar, astăzi, la Răzvad a fost inaugurată Școala Generală, care , după lucrările de reabilitare și modernizare, putem spune că este una dintre cele mai frumoase din județul Dâmbovița.

 Proiectul „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE, DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD” a fost finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, prin ADR Sud-Muntenia. Valoarea totală a proiectului a fost  de 8.180.380,60 lei și a prevăzut  reabilitarea și modernizarea întregii clădiri  la standarde europene, sală de festivități, dotările sălilor de clasă și ale laboratoarelor cu aparatură de  ultimă generație iar, la exterior,  unitatea școlară  beneficiază acum și de un teren de sport multifuncțional ultramodern.

La invitația primarului Emanuel Spătaru, la festivitatea de inaugurare au participat oaspeți de seamă în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Liviu Mușat, director ADR Sud-Muntenia, Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Trasnporturilor, Claudia Gilia, prefectul județului, deputații Carmen Holban și Radu Popa și mulți alții.  

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.