RAZIE DE PROPORȚII ÎN TÂRGOVIȘTE! AU FOST VERIFICAT SUTE DE PERSOANE ȘI MAȘINI – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » RAZIE DE PROPORȚII ÎN TÂRGOVIȘTE! AU FOST VERIFICAT SUTE DE PERSOANE ȘI MAȘINI – VIDEO!

În cursul nopții de 16 spre 17 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă, prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, a faptelor antisociale, dar și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc, fiind instituite filtre pe principalele străzi de pe raza municipiului Târgoviște.

Astfel, în intervalul orar 20:30-24:30, polițiștii au legitimat 279 de persoane, au controlat 168 de autovehicule și au verificat 48 de agenți economici, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 34 de sancțiuni, în valoare de 16.825 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, cele mai multe, 23, au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 4 pentru încălcarea normelor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

La activitățile desfășurate au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița „Mircea cel Bătrân”.

În continuare polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi la datorie, fiind pregătiți să intervină întotdeauna pentru siguranța comunității.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE 6 IUNIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.