RADU POPA:” ȚUȚUIANU A ȚOPĂIT DE BUCURIE CĂ A PICAT MOȚIUNEA”

„Stânga a avut un prim-ministru și PSD a avut un guvern. Sigur nu a fost cel mai bun guvern, dar cu un prim-ministru în funcție, guvernul putea fi remaniat pentru ca măsurile de #Stânga să meargă înainte, #profesorii să’si primească salariile mărite și #pensionarii să primească pensiile crescute.

Cu guvernul PSD în funcție, marea familie a primarilor ar fi beneficiat de finanțarea proiectelor iar românii ar fi dus’o mai bine.
Dar acest paradis a fost incendiat.

Tutuianu și Pro România, de mână cu parlamentarii lui Sorin Ion de la PNL, s’au bucurat că dărâmă guvernul. Bucuriile unor inconștienți veseli ne costă și azi.

Așa a ajuns la guvernarea PNL.
La moțiune, Corneliu #Ștefan și parlamentarii #PSD au incercat să repare dezastrul. Din păcate, nu au reușit. Vor încerca, din nou, în sesiunea parlamentară care începe.

Dar când îi auziți pe #Tutuianu și pe liberali că vorbesc despre moțiune să nu uitați de ce nu aveți pensii mărite, așa cum votaseră Corneliu Stefan si parlamentarii PSD.
Să vă amintiți de ce primarii sunt hărțuiți.
Să vă amintiți și de ce profesorilor li se refuză, cu ticăloșie, un drept pe care parlamentarii PSD l-i l-au dat, prin votul lor.

Pentru că au fost niște trădători care s’au bucurat că pică guvernul PSD, prefăcându-se că nu văd că răul se îndreaptă spre masa mare a cetățenilor.

Ieri și azi, Tutuianu și ai lui au țopăit de bucurie că a picat moțiunea. E normal, doar ptr asta au fost ei inventați politic: pentru a destructura acțiunile PSD.” a scris Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »