PUCIOASA! PE 9 DECEMBRIE VA FI INAUGURATĂ CEA MAI MODERNĂ INSTITUȚIE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚ, COLEGIUL NAȚIONAL “NICOLAE TITULESCU”

Prima pagină » Actualitate » PUCIOASA! PE 9 DECEMBRIE VA FI INAUGURATĂ CEA MAI MODERNĂ INSTITUȚIE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚ, COLEGIUL NAȚIONAL “NICOLAE TITULESCU”

Cea mai modernă instituție de învățământ din județul Dâmbovița va fi inaugurată pe 9 decembrie, la ora 12:00, la Pucioasa. Este vorba despre Colegiul Național  „Nicolae Titulescu”, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și extindere. Edilul orașului Pucioasa, Ana Constantin, a anunțat că în acea zi, de la orele 15:00, orice cetățean va putea vizita această spectaculoasă instituție de învățământ.

“Puzzle-ul” de la CNNT e aproape gata! Astăzi s-a mai adăugat o piesă!

Așa că, pe data de 9 Decembrie de la ora 12, va avea loc inaugurarea oficială a acestei investiții extraordinar de importante pentru comunitatea noastră, unde așteptăm alături de noi absolvenți ai colegiului și foste cadre didactice ale acestei instituții!

Iar de la orele 15 vă așteptăm, părinți si copii, la Ziua porților deschise, pentru a putea vizita aceasta spectaculoasă unitate de învățământ!”  a anunțat Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.