PUCIOASA: LUCRĂRI DE MODERNIZARE A SPITALULUI ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 43.000.000 DE LEI! CORNELIU ȘTEFAN: “ÎL FELICIT PE CONSTANTIN ANA PENTRU ACESTE PROIECTE!”

Prima pagină » Actualitate » PUCIOASA: LUCRĂRI DE MODERNIZARE A SPITALULUI ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 43.000.000 DE LEI! CORNELIU ȘTEFAN: “ÎL FELICIT PE CONSTANTIN ANA PENTRU ACESTE PROIECTE!”

 „Așa va arăta Spitalul Orășenesc Pucioasa la finalizarea lucrărilor pentru care administrația orașului, condusă de Constantin Ana, a obținut finanțări europene de aproximativ 43.000.000 de lei.

Se lucrează acum la creșterea eficienței energetice a spitalului, aici fiind atrasă cea mai mare sumă nerambursabilă din istoria orașului-stațiune, aproximativ 32.300.000 de lei. 

Modernizarea clădirii va fi completată printr-un alt proiect, de asemenea din fonduri europene, „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Pucioasa”. Valoarea este aici de 10.600.000 de lei.  Îl felicit pe Constantin Ana pentru aceste proiecte! Felicitări și echipei de implementare din cadrul Primăriei Pucioasa!

Sănătate pentru Dâmbovița este o promisiune făcută locuitorilor acestui județ! Și o vom onora! O comunitate sănătoasă, un județ puternic!” a subliniat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.