PUCIOASA: LUCRĂRI DE MODERNIZARE A SPITALULUI ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 43.000.000 DE LEI! CORNELIU ȘTEFAN: “ÎL FELICIT PE CONSTANTIN ANA PENTRU ACESTE PROIECTE!”

Prima pagină » Actualitate » PUCIOASA: LUCRĂRI DE MODERNIZARE A SPITALULUI ÎN VALOARE DE APROXIMATIV 43.000.000 DE LEI! CORNELIU ȘTEFAN: “ÎL FELICIT PE CONSTANTIN ANA PENTRU ACESTE PROIECTE!”

 „Așa va arăta Spitalul Orășenesc Pucioasa la finalizarea lucrărilor pentru care administrația orașului, condusă de Constantin Ana, a obținut finanțări europene de aproximativ 43.000.000 de lei.

Se lucrează acum la creșterea eficienței energetice a spitalului, aici fiind atrasă cea mai mare sumă nerambursabilă din istoria orașului-stațiune, aproximativ 32.300.000 de lei. 

Modernizarea clădirii va fi completată printr-un alt proiect, de asemenea din fonduri europene, „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Pucioasa”. Valoarea este aici de 10.600.000 de lei.  Îl felicit pe Constantin Ana pentru aceste proiecte! Felicitări și echipei de implementare din cadrul Primăriei Pucioasa!

Sănătate pentru Dâmbovița este o promisiune făcută locuitorilor acestui județ! Și o vom onora! O comunitate sănătoasă, un județ puternic!” a subliniat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.