PUCIOASA: HOTEL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ, CI VA GĂZDUI CADRELE MEDICALE DIN LINIA ÎNTÂI

Prima pagină » Administratie » PUCIOASA: HOTEL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ, CI VA GĂZDUI CADRELE MEDICALE DIN LINIA ÎNTÂI

“Traim vremuri infernale si indiferent de cat de puternici suntem, spaima isi face simtita prezenta din ce in ce mai tare!

Iar la noi in oras ultimele doua saptamani au fost incredibile, cu tensiune crescanda, cu foarte multe intrebari fara raspuns si cu scenarii care mai de care mai spectaculoase si chiar macabre!

Pentru mine si colegii noi a fost o perioada incredibila, mai ales ca intelegeam din comentariile unor locuitori ai orasului, faptul ca se simteau total neprotejati, in ciuda efortului nostru necontenit!

Nu vreau sa va prezint aici zbaterea noastra, si pe undeva ma bucura faptul ca agitatia noastra permanenta nu a fost resimtita, pentru ca ar fi putut contamina toți cetatenii orasului!

Vreau doar sa va spun ca unul dintre subiectele ce a generat rumoare sau chiar teama s-a incheiat!

Hotelul Ceres nu va mai fi spatiu de carantina!!!

Hotelul Ceres va fi locul in care se vor caza medicii, cadrele medicale si auxiliare ce deservesc spitalul nostru! Toti cei ce se vor implica in combaterea Coronavirus in spitalul Orasenesc Pucioasa vor avea un loc unde sa se odihneasca, pus la dispoztitia de Primaria Pucioasa, pentru a nu isi expune familiile si pentru a fi apropape de locul de munca!

In curand dragilor, lupta pentru viata va (re)incepe la Pucioasa!

Dumnezeu sa ne ajute!

Ps. Multumes domnului prefect Aurelian Popa, doamnei Rosoiu Cerasela si colegului meu domnul consilier Tiberiu Popa pentru ca au fost langa mine in toate demersurile legate de hotelul Ceres!” a scris Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa , pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.