PUCIOASA DEVINE “VERDE”!!! ÎN ORAȘ VOR FUNCȚIONA ZECE STAȚII DE REÎNCĂRCARE A VEHICULELOR ELECTRICE

Încă un prioiect îndrăsneț prinde contur la Pucioasa! Primarul Constantin Ana a anunțat că a depus un nou proiect pentru dezvoltarea orașului, și anume “STAȚII DE REÎNCĂRCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE LOCALITATEA PUCIOASA, JUDEȚ DÂMBOVIȚA”.

“Ca inginer auto, (cu facultatea facută in secolul trecut ), iubesc autovehiculele cu motoare termice! Insă a venit momentul să punem mediul pe primul loc, cu gândul la viitorul copiilor noștri!

Pentru că nu vrem să ratăm nicio șansă de a moderniza orașul și a fi în pas cu nevoile viitorului deloc indepărtat, săptămâna aceasta am depus proiectul “STAȚII DE REÎNCĂRCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE LOCALITATEA PUCIOASA, JUDEȚ DÂMBOVIȚA, programul de finanțare fiind STAȚII DE REÎNCARCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE ÎN LOCALITĂȚI, finanțarea fiind asigurată de Administrația Fondului de Mediu.” a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

Valoarea totală a acestui proiect este de 2.595.065,69 lei cu TVA, din care valoarea nerambursabilă solicitata la Administrația Fondului de Mediu este de 1.900.000 lei cu TVA. Durata de implementare a proiectului este de 5 luni.

Locațiile unde se amplasează stațiile sunt:

Amplasament zona PECO oras PUCIOASA, jud. DÂMBOVIȚA, cu acces direct din DN71 – 2 stații + 6 •locuri de parcare

Amplasament Strada Florin Popescu oras PUCIOASA, jud. DÂMBOVIȚA, cu acces direct din DN71– 2 • stații + 4 locuri de parcare

Amplasament Str. Avram Iancu, oras Pucioasa, jud. Dâmbovița, cu acces direct din DN71– 1 stație + 2 •

locuri de parcare

Amplasament – Primariei din oras Pucioasa, jud. Dâmbovița, cu acces direct din DN71 -1 stație + 2 •

locuri de parcare

Amplasament – Piața din oras Pucioasa, jud. Dâmbovița, cu acces direct din DN71 – 2 stații + 6 locuri •de parcare

Amplasament Filatura oras Pucioasa, jud. Dâmbovița, cu acces direct din Bulevardul Trandafirilor – 1 • stație + 2 locuri de parcare

Amplasament- strada Fântânilor din oras Pucioasa, jud. Dâmbovița, cu acces direct din DN71 -1 stație •+ 2 locuri de parcare

“Fiecare stație asigură incărcarea simultană a doua vehicule, cu posibilitate de extindere a capacității de incărcare la 3 vehicule, astfel încât prin acest proiect se vor putea încărca 20 de autoturisme simultan! Cum si prin alte proiecte suntem obligaţi să amplasăm stații de incărcare sunt convins ca in viitorul apropiat vom avea cel puțin 30 astfel de puncte funcționale.

Pe langă confortul asigurat locuitorilor orașului care vor opta pentru transportul verde, consider ca acest proiect ne va aduce o pozitie importanta pe harta rutieră a țarii, conducătorii auto având un motiv in plus sa foloseasca in drumul catre/dinspre munte alternativa DN71 prin Pucioasa!

Acesta este al doilea proiect al nostru cu implicare clară in protecția mediului, primul fiind “REDUCEREA EMISIILOR DE CARBON ÎN ORAȘUL PUCIOASA ȘI ÎN ZONELE FUNCȚIONALE ALE ACESTUIA” proiect prin care achizitionam 5 autobuze electrice!” a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: