PSD VREA ANTICIPATE! “Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o!”

Prima pagină » Politica » PSD VREA ANTICIPATE! “Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o!”

“Singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE!

PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL-USR și nici unul format în jurul USR-Plus. PSD exclude  categoric orice scenariu de acest fel. 

 PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR+. 

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o. 

PSD nu se va amesteca în acest circ penibil, pentru că, așa cum spune un proverb românesc, „dacă te amesteci cu tărâțele, te mănâncă porcii”. 

Iohannis ar fi trebui să țină cont de faptul că PSD a câștigat alegerile și să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context în care se află România. 

Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, așa cum spunea chiar Iohannis anul trecut,  iar românii s-au lămurit cât de nocive sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate.”- este mesajul postat pe pagina de Facebook a Partidul Social Democrat Organizația DÂMBOVIȚA.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Deputatul Carmen Holban, vești excelente privind copiii și proaspeții părinți. Indemnizația pentru gemeni și tripleți creste cu 50%, iar Dâmbovița va avea spital de pediatrie super modern

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.