PSD, TUR DE FORȚĂ LA BRANIȘTEA PENTRU A-L SUSȚINE PE ALEXANDRU ȚACHIANU

Prima pagină » Politica » PSD, TUR DE FORȚĂ LA BRANIȘTEA PENTRU A-L SUSȚINE PE ALEXANDRU ȚACHIANU

“Braniștea este alături de PSD Dâmboviţa si de candidatul organizației pentru funcția de primar al comunei!

Alexandru Țachianu are toate atuurile necesare pentru a ocupa această funcție: experiență în administrație, un CV bogat și, nu în ultimul rând, știe tot ceea ce trebuie făcut pentru Braniștea.
Are proiecte noi care urmăresc crearea de locuri de muncă pentru tinerii din comună prin atragerea de noi investitori, însă va continua și investițiile începute de Echipa PSD de la Primăria Braniștea.
Eu și întreaga echipă de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița îi vom fi alături și îi vom fi parteneri în tot ce și-a propus pentru Braniștea.
Sunt planuri care pleacă de la nevoile oamenilor, de la necesitățile și grijile lor.
Acesta este un alt mare avantaj al candidatului PSD Dâmboviţa pentru Primăria Braniștea: face parte dintr-un partid care pune omul pe primul loc!
De asemenea, să nu uităm că majoritatea în Consiliul Local Braniștea este asigurată de membrii PSD, iar alegerea lui Alexandru Țachianu ca primar al comunei echivalează cu un mandat în care proiectele și investițiile vor fi implementate fără probleme.
Pe de altă parte, alegerile din Braniștea
ne vor arăta ce părere au oamenii despre fiecare partid.
Sunt convins că, pe 27 iunie, cetățenii din Braniștea vor vota omul și partidul care îi reprezintă!
Braniștea votează Alexandru Țachianu!
Braniștea votează candidatul PSD!” susține Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.