PSD, SCOR ISTORIC ÎN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Politica » PSD, SCOR ISTORIC ÎN DÂMBOVIȚA

„În primul rând vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor, și celor care care ne-au votat și celor care nu ne-au votat . Am demonstrat faptul că PSD are cele mai bune și cele mai puternice echipe, echipe care au determinarea de a continua proiectele de dezvoltare ale județului din fiecare localitate.
Procesul de reconstrucție al PSD a dat rezultate, am obținut un scor foarte bun la alegerile locale, PSD este pe drumul cel bun, PSD a început să recâștige încrederea electoratului, PSD reprezintă alternativă la actuala guvernare, România are nevoie de acest lucru.
PNL a obținut un scor politic cu 10 procente mai mic decât estimările făcute înaintea scrutinului electoral, iar PSD a obținut cu 10 procente mai mult față de alegerile europarlamentare de anul trecut.
PSD a câștigat cele mai multe Consilii Județene din țară,20, și 1470 de primării.
În realitate, PNL a pierdut pe linie în fața PSD, câștigând 17 Consilii Județene, cu trei mai puțin decât PSD, puțin peste 1200 de primării, cu 300 mai puțin ca PSD, doar 17% pe votul politic în București, față de 33% cât a obținut PSD, și doar 34% pe votul politic național cu tot cu alianțele cu USR față de cele 40% de procente cu care se lăudau înaintea alegerilor.
În județul Dâmbovița, PSD a câștigat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, primarii municipiilor Târgoviște și Moreni, primarii orașelor Pucioasa și Fieni și 59 de primării de comune. În total, PSD Dâmbovița a obținut 63 de mandate de primar plus președintele CJD. La nivelul acestei instituții, PSD Dâmbovița are 17 mandate plus președintele, ceea ce înseamnă că are majoritate. Pentru primăria municipiului Târgoviște PSD a obținut 12 mandate plus primarul, la fel, înseamnă majorite.
La nivel județean avem 1191 consilieri locali, în 71 de localități PSD are majoritate, iar în 18 poate să facă alianțe în funcție de componența Consiliului Local din localitatea respectivă.
Pe primul loc, pe ceea ce înseamnă rezultatele obținute, se află primarul comunei Șotânga, Stroe Constantin, cu 89,67% urmat de edilii de la Morteni , Mănești și Corbii Mari.
Privind votul politic, la nivelul Consiliului Județean, PSD se află pe locul 3 în regiunea Sud Muntenia, iar președintele CJD, subsemnatul, a avut cel mai mare scor din regiune.
La nivel național PSD Dâmbovița se află pe locul 5 privind scorul politic, iar președintele CJD pe locul 3.
PSD Dâmbovița a obținut 92606 voturi, iar președintele CJD 100064 voturi.
Am demonstrat că am coordonat o echipă puternică, am demonstrat că am câștigat împreună. Am demonstrat , așa cum am spus întotdeauna, că rezultatul obținut de mine va fi peste cel al partidului pe care îl conduc. Unii spuneau că partidele mari dau, fac președinți, nu este adevărat. Corneliu Ștefan a luat voturi peste Partidul Social Democrat, 7458 de voturi în plus față de PSD Dâmbovița.

Tot la nivel de Consiliu Județean, PSD a obținut 92606 voturi, PNL 73717 voturi, iar ProRomânia 20422 voturi.
Pentru președintele CJD, Corneliu Ștefan PSD 10064 voturi, Ion Sorin PNL 72048 voturi, iar pe locul trei, Adrian Țuțuianu ProRomânia 26944 voturi.
În concluzie, procesul de reconstrucție început în luna ianuarie a acestui an al organizației PSD Dâmbovița a dat rezultate, munca primarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni, parlamentarilor social democrați a fost apreciată de dâmbovițeni, iar victoria PSD Dâmbovița a fost categorică și a fost a cetățenilor. Cu toții suntem determinați să continuăm toate proiectele majore din fiecare localitate, iar eu, în calitate de viitoar președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, împreună cu colegii mei consilieri suntem pregătiți să implementăm Master Planul pe care noi l-am propus dâmbovițenilor , fiind singura echipă care și-a asumat acest mare proiect și l-am prezentat cetățenilor.” a declarat Corneliu Ștefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.