PSD PREGĂTEȘTE O MOȚIUNE SIMPLĂ ÎMPOTRIVA MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII

Prima pagină » Politica » PSD PREGĂTEȘTE O MOȚIUNE SIMPLĂ ÎMPOTRIVA MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII

“În momentul de față, în Biroul Permanent Național se discută legat de depunerea unei moțiuni simple în ceea ce îl privește pe ministrul Vlad Voiculescu. Acest lucru (moțiunea)se va întâmpla în câteva zile.  Cred că este momentul oportun atât pentru Partidul Național Liberal, cât și pentru UDMR să demonstreze că au ajuns în Parlament pentru oameni. Și ar trebui, ca atunci când va ajunge această moțiune simplă în Parlament, să voteze împotriva ministrului Vlad Voiculescu și în acelaași timp să tragă și un semnal de alarmă care să fie auzit și de președintele Klaus Iohannis și să vedem la data votării ce va spune și domnul președinte, după ce această moțiune simplă va trece, sperăm noi” a anunțat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.