PSD DÂMBOVIȚA: “USR are o înclinație naturală spre a-și bate joc de țară și de oamenii care i-au ales sau nu!”

Prima pagină » Politica » PSD DÂMBOVIȚA: “USR are o înclinație naturală spre a-și bate joc de țară și de oamenii care i-au ales sau nu!”

“USR are o înclinație naturală spre a-și bate joc de țară și de oamenii care i-au ales sau nu.

Deși subiectul ar putea fi considerat perimat, nu pot trece peste declarația de săptămâna trecută a liderului Dan Barna conform căreia, în România, corupția are doar rol marginal. Declarația lui Barna arată cât de ipocriți și demagogi sunt cei de la USR care, premeditat, au umflat tema corupției pentru a-i păcăli pe alegători și pentru a le smulge votul, deși știau bine că realitatea este cu totul alta.

Acum, când lideri ai USR sunt anchetați pentru fapte de corupție, corupția nu mai ucide. Devine marginală, coincidență, simultan cu chemarea președintelui USR, Dan Barna, la Departamentul pentru Luptă Antifraudă – organismul care verifică modul în care acesta a cheltuit banii europeni.

Demagogii lideri ai USR nu mai au acum nicio problemă să stea alături de corupți. Se așază la masă cu fostul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, anchetat pentru corupție, cu primarul Chirică de la Iași, trimis în judecată și anchetat de DNA, dar și cu ceilalți miniștri și lideri PNL care au sprijinit sau au acoperit jaful de la UNIFARM.

Se trezesc din când în când și vorbesc de responsabilitate!

Asta după ce, în urmă cu câteva zile, la Iași, au numit un subprefect fără ca acesta să fi prestat o zi de muncă în viața lui. L-a recomandat faptul că este un apropiat al lui Cosette Chichirău, șefa USR Iași. La rubrica „experiență”, USR-istul ar fi trebuit să tragă linie, dar a ales să treacă munca de partid în perioada 2018-2020.

Revenind la Dâmbovița, pe lângă faptul că nu fac nimic pentru cei care i-au votat, reprezentanții USR Dâmbovița, atunci când au ocazia să facă ceva bun pentru acest județ, aleg întotdeauna să facă exact opusul. Fie că vorbim de COS Târgoviște, de DN71 sau de oricare altă inițiativă menită a veni în sprijinul dâmbovițenilor, ei aleg varianta în care mai repede fac rău, decât bine.

Problema nu este că o fac voit, ci pentru că așa le este scris în ADN-ul lor politic.

Dacă te văd pe marginea prăpastiei, îți fac un brânci!” transmite PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.