PSD DÂMBOVIȚA: „USR are o înclinație naturală spre a-și bate joc de țară și de oamenii care i-au ales sau nu!”

„USR are o înclinație naturală spre a-și bate joc de țară și de oamenii care i-au ales sau nu.

Deși subiectul ar putea fi considerat perimat, nu pot trece peste declarația de săptămâna trecută a liderului Dan Barna conform căreia, în România, corupția are doar rol marginal. Declarația lui Barna arată cât de ipocriți și demagogi sunt cei de la USR care, premeditat, au umflat tema corupției pentru a-i păcăli pe alegători și pentru a le smulge votul, deși știau bine că realitatea este cu totul alta.

Acum, când lideri ai USR sunt anchetați pentru fapte de corupție, corupția nu mai ucide. Devine marginală, coincidență, simultan cu chemarea președintelui USR, Dan Barna, la Departamentul pentru Luptă Antifraudă – organismul care verifică modul în care acesta a cheltuit banii europeni.

Demagogii lideri ai USR nu mai au acum nicio problemă să stea alături de corupți. Se așază la masă cu fostul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, anchetat pentru corupție, cu primarul Chirică de la Iași, trimis în judecată și anchetat de DNA, dar și cu ceilalți miniștri și lideri PNL care au sprijinit sau au acoperit jaful de la UNIFARM.

Se trezesc din când în când și vorbesc de responsabilitate!

Asta după ce, în urmă cu câteva zile, la Iași, au numit un subprefect fără ca acesta să fi prestat o zi de muncă în viața lui. L-a recomandat faptul că este un apropiat al lui Cosette Chichirău, șefa USR Iași. La rubrica „experiență”, USR-istul ar fi trebuit să tragă linie, dar a ales să treacă munca de partid în perioada 2018-2020.

Revenind la Dâmbovița, pe lângă faptul că nu fac nimic pentru cei care i-au votat, reprezentanții USR Dâmbovița, atunci când au ocazia să facă ceva bun pentru acest județ, aleg întotdeauna să facă exact opusul. Fie că vorbim de COS Târgoviște, de DN71 sau de oricare altă inițiativă menită a veni în sprijinul dâmbovițenilor, ei aleg varianta în care mai repede fac rău, decât bine.

Problema nu este că o fac voit, ci pentru că așa le este scris în ADN-ul lor politic.

Dacă te văd pe marginea prăpastiei, îți fac un brânci!” transmite PSD Dâmbovița

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ȚUȚUIANU S-A ÎNTORS LA PRIMA “DRAGOSTE”

Fostul senator Adrian Țuțuianu s-a întors la prima “dragoste”…Micloșaniul! Fost președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, fost senator al României, în prezent simplu avocat și cu o funcție de conducere în Pro România, partid mult prea mic pentru a-i mai da valoare distinsului politician, Țuțuianu ne anunță că s-a apucat de pomicultură, unde altundeva decât la Micloșani, în localitatea natală, pe Valea

Citeste in continuare »

MASCAȚII AU „SPART” O PETERECERE ÎNTR-UN LOCAL DIN GHEBOAIA

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.Au fost identificate 14 persoane, in incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amenda, in cuantum de 2.500 de lei,

Citeste in continuare »

CSM TÂRGOVIȘTE, CAMPIOANA ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

CSM Târgovişte este campioana României la volei feminie! Echipa din Târgoviște  a cucerit primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce a învins CSM Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-19), sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.“A fost ziua în care CSM Târgoviște și-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, și-a învins temerile, și-a depășit complexele și

Citeste in continuare »

MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără

Citeste in continuare »