PSD DÂMBOVIȚA: “GUVERNUL ȚEPARILOR MAI DĂ O ȚEAPĂ”

Prima pagină » Politica » PSD DÂMBOVIȚA: “GUVERNUL ȚEPARILOR MAI DĂ O ȚEAPĂ”

”Guvernul Țeparilor mai dă o țeapă. Obligă firmele să plătească impozite pe ajutorul primit în pandemie. România este pe ultimul loc în UE în privința sprijinului acordat economiei în pandemie. Este o realitate atestată nu doar de Comisia Europeană, FMI,  ci și de agenții prestigioase de rating precum Moody’s. Acum Cîțu vrea să și ia înapoi din puținii bani acordați drept sprijin economie. Este revoltător și de neacceptat, cu atât mai mult cu cât România, cu Cîțu ministru al Finanțelor, a ajuns la un deficit 10% din  PIB și împrumuturi de 35 de miliarde de euro.

Spre deosebire de Guvernul Țeparilor, PSD a avut și are soluții! Alternativa sa pentru bugetul de stat, care va fi prezentată miercurea aceasta, asigură finanțare consistentă pentru programe și măsuri coerente și de anvergură, care sprijină mediul de afaceri și antreprenorii români.

În momentul de față, Planul Național de Relansare și Reziliență (PNRR) făcut de guvernele de Dreapta ale lui Iohannis este maculatură, fapt care a dus la intervenția Comisiei Europene.

România riscă să piardă cele 30,4 miliarde de euro alocate pentru PNRR. Guvernul Orban a trimis la Bruxelles un proiect de mântuială respins de Comisia Europenă. Guvernul Cîțu, sub coordonarea directă a lui Iohannis se chinuie de săptămâni de zile să facă o așa-zisă actualizare. Prăpădul lăsat de Orban e atât de mare încât acualul ministru USR-ist al Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat public înființarea a nu mai puțin de 10 grupuri de lucru pentru refacerea PNRR. Incapacitatea guvernelor Dreptei e atât de evidentă încât reprezentanții Comisiei Europene au simțit nevoia să explice public cum ar trebui să arate structura PNRR astfel încât să și primească finanțare.

Pe de altă parte, PNL minte cu nerușinare. Teza potrivit căreia va crește capitalizarea companiilor ale căror active, guvernul vrea să le vândă pe bursă, în cel mai prost moment economic, în plină pandemie, este o teză falsă. Scăderea severă suferită de acțiunile Fondului Proprietatea, unde sunt listate unele dintre cele mai importante companii românești, demonstrează minciuna cu care guvernanții vor să acopere vânzarea accelerată, pe nimic, a ultimelor companii strategice deținute de statul român.” Transmite PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt, Cozma Costin

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.