PSD DÂMBOVIȚA A RELUAT ÎNTÂLNIRILE ÎN JUDEȚ CU ACTIVUL DE PARTID

“Astăzi, alături de colegii din conducerea PSD Dâmbovița, am dat startul întâlnirilor din teritoriu cu primarii, viceprimarii, consilierii locali și președinții organizațiilor locale. Primele zone vizitate, Moreni și Băleni!

După doi ani de pandemie în care întâlnirile au fost imposibil de organizat, discuțiile față în față sunt mai mult decât binevenite.
Astfel de activități au rolul de a întări organizaţia județeană, dar, în același timp, sunt un bun prilej pentru a puncta realizările administrative ale fiecărui primar și consilier local social-democrat.
Sunt investiții în fiecare comună condusă de primarii #PSD, în sprijinul acestora venind parlamentarii, consilierii județeni și locali, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, a Prefecturii, dar și reprezentații #PSD #Dâmboviţa din ministere și agenții naționale.

Totodată, astăzi, am dat startul reconstrucției organizațiilor TSD Dâmbovița la nivelul întregului județ. Tineretul social-democrat dâmbovițean va fi o forță, așa cum a fost întotdeauna! Le mulțumesc tuturor pentru implicare! Datorită lor și muncii de ECHIPĂ, PSD DÂMBOVIŢA este cel mai mare și important partid din județ. Vineri, ne vedem la Pucioasa și Voinești, iar sâmbătă la Găești și Titu!” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: