PSD ANUNȚĂ CĂ VA CÂȘTIGA ALEGERILE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI BRANIȘTEA! CE PLANURI ARE ALEXANDRU ȚACHINAU PENTRU COMUNĂ!? VIDEO!

Prima pagină » Administratie » PSD ANUNȚĂ CĂ VA CÂȘTIGA ALEGERILE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI BRANIȘTEA! CE PLANURI ARE ALEXANDRU ȚACHINAU PENTRU COMUNĂ!? VIDEO!

Pe 27 iunie vor ave aloc alegeri locale parțiale în Cojasca și Braniștea! La Cojasca se va alege un nou Consiliul Local, după ce acesta a fost dizolvat din cauza consilierilor locali ai PNL, care nu s-au prezentat la ședințele de constituire. La Braniștea va fi ales noul primar, după ce Marian Țachianu a fost ales deputat în parlamentul României. PSD Dâmbovița l-a validat pentru a candida la funcția de primar la comunei Braniștea pe Alexandru Țachianu, un tânăr care a fost președintele ADS și sectretat de stat în Ministerul Agriculturii, fiul deputatului Marian Țachianu.

“Aseară, în ședința Biroului Permanent Județean, am validat ca și candidat pentru funcția de primar al comunei Braniștea pe domnul Alexandru Țachianu, 37 de ani, un om cu experiență, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, manager proiect în cadrul GAL Titu,  de profesie inginer, un om care a demonstrat și la nivel national dar și în mediul privat din care face parte și astăzi, un om care și-a făcut studiile și în afara țării, un om care a demonstrat că are capacitatea organizatorică, are capacitatea de a dezvolta comunitatea locală și cu siguranță, împreună cu noi toți, Alexandru Țachianu va fi viitorul primar al comunei Braniștea. ” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Alexandru Țachinau și-a prezentat o parte din proiectele pe care dorește să le implementeze în comună.

“Doresc să continuăm proiecte deja începute, pentru că nu sunt puține! Pentru cine nu știe în detaliu, avem canalizarea în lucru, avem gazele în faza de proiectare, este în construcție o grădiniță cu program prelungit și un dispensar. Se vor mai face niște locuri de agrement și niște parcuri! Ca viziune de viitor, ce aș vrea eu să fac, trebuie să găsim o cale prin care să atragem mai mulți agenți economici în localitate. Bugetul primăriei este unul mic, oamenii pleacă în alte părți să lucreze, este normal să fie așa. Trebuie să găsim modalități prin care să determinăm oamenii să rămână să lucreze în comună și pentru asta trebuie să găsim oameni care să dorească să investească.  ”au fost o parte din  declarațiile lui  Alexandru Țachianu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Braniștea. Continuarea declarației sale, mai jos!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.