PSD A CONVOCAT ȘEDINȚĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU A ALOCA BANI TUTUROR PRIMĂRIILOR ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COMUNITARE A CORONAVIRUSULUI

„Mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierilor din spitalele dâmbovițene, oamenilor de pe ambulanțe!
Mulțumesc polițiștilor și militarilor aflați pe stradă, farmaciștilor, mulțumesc tuturor implicați în lupta împotriva răspândirii COVID-19!
Pe de altă parte, mai mult ca niciodată, #primarii #dâmbovițeni trebuie sprijiniți!
În aceste momente, indiferent de partid, primarii dâmbovițeni au nevoie de ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița.
Pentru a veni în sprijinul tuturor primarilor, am solicitat consilierilor județeni ai #PSD #Dâmbovița să convoace o ședință extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița.
Le-am solicitat acestora ca primul punct pe ordinea de zi să fie alimentarea Fondului de Rezervă Bugetară cu sumele neangajate și neutilizate de Consiliul Județean.
De asemenea, după transferarea banilor, le-am cerut consilierilor județeni să voteze proiectul care permite alocarea banilor atât de necesari primăriilor dâmbovițene în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din judeţul Dâmboviţa.
După cum am mai declarat, lupta împotriva răspândirii COVID-19 trebuie să fie un efort comun, al tuturor, pentru că sănătatea oamenilor nu are culoare politică.
După cum știți, greul este suportat de autoritățile locale, pentru că toate cheltuielile au fost transferate de Guvern către primării.
Fără un ajutor financiar consistent acordat primăriilor, primii care vor avea de suferit vor fi cetățenii județului nostru.
Mulțumesc tuturor primarilor dâmbovițeni pentru efortul depus, pentru modul în care se implică la nivelul localităților lor în lupta împotriva COVID-19.
Așa cum am spus de fiecare dată, SĂNĂTATEA NU ARE CULOARE POLITICĂ.”este mesajul postat de deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

PERCHEZIȚII ÎN TÂRGOVIȘTE ȘI PUCIOASA , LA SUSPECȚI, ÎNTR-UN DOSAR DE CĂMĂTĂRIE ȘI ȘANTAJ

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020. De asemenea, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului

Citeste in continuare »

COMUNA VĂCĂREȘTI FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIE

Comuna Văcărești face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Romică Stoica, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună. În localitate s-au făcut dezinfecții cu firme specializate, iar la primărie totul este bine organizat, exact cum impun normele de prevenire a

Citeste in continuare »

UN CIOBAN A FOST GĂSIT MORT ÎN PĂDURE

La data de 26 mai a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca un barbat de 55 de ani, din localitatea Branesti, a plecat cu o turma de animale spre o stana din muntele Tataru-Masivul Bucegi, fara a ajunge la destinatie.Astazi, 28 mai, barbatul a fost gasit decedat. La o prima examinare, cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenta.Politistii efectueaza

Citeste in continuare »

ÎNCONJURATĂ NUMAI DE LOCALITĂȚI CU CAZURI COVID-19, COMUNA BITIMANU FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIEI

Comuna Butimanu face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Singura problemă din comună a fost în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie care lucra la azilul din Răcari s-a infectat. Gabriel Dragnea, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună.

Citeste in continuare »