PSD A CONVOCAT ȘEDINȚĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU A ALOCA BANI TUTUROR PRIMĂRIILOR ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COMUNITARE A CORONAVIRUSULUI

Prima pagină » Politica » PSD A CONVOCAT ȘEDINȚĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU A ALOCA BANI TUTUROR PRIMĂRIILOR ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COMUNITARE A CORONAVIRUSULUI

“Mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierilor din spitalele dâmbovițene, oamenilor de pe ambulanțe!
Mulțumesc polițiștilor și militarilor aflați pe stradă, farmaciștilor, mulțumesc tuturor implicați în lupta împotriva răspândirii COVID-19!
Pe de altă parte, mai mult ca niciodată, #primarii #dâmbovițeni trebuie sprijiniți!
În aceste momente, indiferent de partid, primarii dâmbovițeni au nevoie de ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița.
Pentru a veni în sprijinul tuturor primarilor, am solicitat consilierilor județeni ai #PSD #Dâmbovița să convoace o ședință extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița.
Le-am solicitat acestora ca primul punct pe ordinea de zi să fie alimentarea Fondului de Rezervă Bugetară cu sumele neangajate și neutilizate de Consiliul Județean.
De asemenea, după transferarea banilor, le-am cerut consilierilor județeni să voteze proiectul care permite alocarea banilor atât de necesari primăriilor dâmbovițene în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din judeţul Dâmboviţa.
După cum am mai declarat, lupta împotriva răspândirii COVID-19 trebuie să fie un efort comun, al tuturor, pentru că sănătatea oamenilor nu are culoare politică.
După cum știți, greul este suportat de autoritățile locale, pentru că toate cheltuielile au fost transferate de Guvern către primării.
Fără un ajutor financiar consistent acordat primăriilor, primii care vor avea de suferit vor fi cetățenii județului nostru.
Mulțumesc tuturor primarilor dâmbovițeni pentru efortul depus, pentru modul în care se implică la nivelul localităților lor în lupta împotriva COVID-19.
Așa cum am spus de fiecare dată, SĂNĂTATEA NU ARE CULOARE POLITICĂ.”este mesajul postat de deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.