PROIECTE IMPORTANTE IMPLEMENTATE DE PRIMARUL COSTIN BARBU LA CRÂNGURILE

Vești bune pentru locuitorii din Crângurile! Podul peste râul Argeș dintre Pătroaia Deal și Pătroaia Vale va fi reconstruit, va avea două benzi de circulație și va oferi siguranță participanților la trafic! Acesta este unul dintre marile proiecte care se implementează acum la Crângurile, sub administrația condusă de primarul Costin Barbu.

Investiția va fi finanțată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la valoarea de peste 5 milioane de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor pentru execuție este 26 aprilie 2021.

”Atunci când am hotărât să fiu primar, m-am angajat să modernizez comuna și să o transform, în beneficiul cetățenilor. Podul peste râul Argeș dintre Pătroaia Deal și Pătroaia Vale a fost una dintre prioritățile mele, întrucât în prezent avem o punte nesigură și veche, care nu permite accesul decât unui autoturism. Atunci când lucrarea va fi gata, vom avea aici un pod adevărat, solid și bine făcut, iar oamenii vor traversa râul cu încredere și în siguranță”, a precizat Costin Barbu.

Pe agenda administrației locale, tot la capitolul priorități, se numără și rețeaua de gaze. Primarul luptă pentru a realiza cât mai rapid și acest proiect într-un termen cât mai scurt.

”Am depus la Consiliul Județean certificatul de urbanism pentru rețeaua de gaze. Suntem în asociere cu alte trei comune, respectiv Hulubești, Cobia și Ludești. Nu stau în primărie să semnez adeverințe, alerg pe la ministere pentru fonduri, lucrări și investiții, ca să facem din Crângurile una dintre cele mai moderne comune din județ”, a mai punctat Costin Barbu.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ȚUȚUIANU S-A ÎNTORS LA PRIMA “DRAGOSTE”

Fostul senator Adrian Țuțuianu s-a întors la prima “dragoste”…Micloșaniul! Fost președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, fost Senator al României, în prezent simplu avocat și cu o funcție de conducere în Pro România, partid mult prea mic pentru a-i mai da valoare distinsului politician, Țuțuianu ne anunță că s-a apucat de pomicultură, unde altundeva decât la Micloșani, în localitatea natală, pe Valea

Citeste in continuare »

MASCAȚII AU „SPART” O PETERECERE ÎNTR-UN LOCAL DIN GHEBOAIA

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.Au fost identificate 14 persoane, in incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amenda, in cuantum de 2.500 de lei,

Citeste in continuare »

CSM TÂRGOVIȘTE, CAMPIOANA ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

CSM Târgovişte este campioana României la volei feminie! Echipa din Târgoviște  a cucerit primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce a învins CSM Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-19), sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.“A fost ziua în care CSM Târgoviște și-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, și-a învins temerile, și-a depășit complexele și

Citeste in continuare »

MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără

Citeste in continuare »