PROIECTE IMPORTANTE IMPLEMENTATE DE PRIMARUL COSTIN BARBU LA CRÂNGURILE

Prima pagină » Administratie » PROIECTE IMPORTANTE IMPLEMENTATE DE PRIMARUL COSTIN BARBU LA CRÂNGURILE

Vești bune pentru locuitorii din Crângurile! Podul peste râul Argeș dintre Pătroaia Deal și Pătroaia Vale va fi reconstruit, va avea două benzi de circulație și va oferi siguranță participanților la trafic! Acesta este unul dintre marile proiecte care se implementează acum la Crângurile, sub administrația condusă de primarul Costin Barbu.

Investiția va fi finanțată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la valoarea de peste 5 milioane de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor pentru execuție este 26 aprilie 2021.

”Atunci când am hotărât să fiu primar, m-am angajat să modernizez comuna și să o transform, în beneficiul cetățenilor. Podul peste râul Argeș dintre Pătroaia Deal și Pătroaia Vale a fost una dintre prioritățile mele, întrucât în prezent avem o punte nesigură și veche, care nu permite accesul decât unui autoturism. Atunci când lucrarea va fi gata, vom avea aici un pod adevărat, solid și bine făcut, iar oamenii vor traversa râul cu încredere și în siguranță”, a precizat Costin Barbu.

Pe agenda administrației locale, tot la capitolul priorități, se numără și rețeaua de gaze. Primarul luptă pentru a realiza cât mai rapid și acest proiect într-un termen cât mai scurt.

”Am depus la Consiliul Județean certificatul de urbanism pentru rețeaua de gaze. Suntem în asociere cu alte trei comune, respectiv Hulubești, Cobia și Ludești. Nu stau în primărie să semnez adeverințe, alerg pe la ministere pentru fonduri, lucrări și investiții, ca să facem din Crângurile una dintre cele mai moderne comune din județ”, a mai punctat Costin Barbu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.