PROIECTE DE SUCCES LA PRODULEȘTI! PRIMARUL GEORGE GEORGESCU A REUȘIT SĂ OBȚINĂ PRIM PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY” APROAPE 3 MILIOANE DE EURO

Veștile bune pentru locuitorii din Produlești continuă să vină! Primarul George Georgescu a reușit să atragă peste 13,5 milioane de lei ( 2,7 milioane de euro)prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Este vorba despre două proiecte care au fost aprobate de către Ministerul Dezvoltării. Acestea sunt:

1 – Reabilitare străzi, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese la proprietăți în comuna Produlești, județul Dâmbovița, proiect în valoare de  11,088,929.15 lei )

2 – Reabilitare pod peste pârâul Șuta în comuna Produlești, județul Dâmbovița, proiect în valoare de 2,506,730.18 lei.

Ambele investiții erau extrem de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii comunei.

“ Sunt foare bucuros că am reușit ca ambele proiecte să ne fie aprobate de către Ministerul Dezvoltării. Sunt investiții necesare comunei noastre și modernizare infrastructurii comunei este o prioritate pentru mine în continuare. Mulțumesc întregii echipe care a lucrat la aceste proiecte și conducerii Consiliului Județean pentru sprijinul acordat comunei noastre.” a precizat Georgescu George, primarul Comunei Produlești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »