PROIECTE DE SUCCES LA PRODULEȘTI! PRIMARUL GEORGE GEORGESCU A REUȘIT SĂ OBȚINĂ PRIM PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY” APROAPE 3 MILIOANE DE EURO

Prima pagină » Administratie » PROIECTE DE SUCCES LA PRODULEȘTI! PRIMARUL GEORGE GEORGESCU A REUȘIT SĂ OBȚINĂ PRIM PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY” APROAPE 3 MILIOANE DE EURO

Veștile bune pentru locuitorii din Produlești continuă să vină! Primarul George Georgescu a reușit să atragă peste 13,5 milioane de lei ( 2,7 milioane de euro)prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Este vorba despre două proiecte care au fost aprobate de către Ministerul Dezvoltării. Acestea sunt:

1 – Reabilitare străzi, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese la proprietăți în comuna Produlești, județul Dâmbovița, proiect în valoare de  11,088,929.15 lei )

2 – Reabilitare pod peste pârâul Șuta în comuna Produlești, județul Dâmbovița, proiect în valoare de 2,506,730.18 lei.

Ambele investiții erau extrem de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii comunei.

“ Sunt foare bucuros că am reușit ca ambele proiecte să ne fie aprobate de către Ministerul Dezvoltării. Sunt investiții necesare comunei noastre și modernizare infrastructurii comunei este o prioritate pentru mine în continuare. Mulțumesc întregii echipe care a lucrat la aceste proiecte și conducerii Consiliului Județean pentru sprijinul acordat comunei noastre.” a precizat Georgescu George, primarul Comunei Produlești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.