PROIECTE DE 30.000.000 DE LEI , LA CORBII MARI, ÎN ULTIMII DOI ANI

Deputatul Corneliu Ștefan, alături de senatorul Titus Corlățean și de vicepreședintele PSD Dâmbovița – Ionuț Săvoiu a făcut o vizită în teren pentru a verifica stadiul proiectelor si programelor în comuna Corbii Mari.
“Am constatat cu satisfacție că, la nivelul comunei Corbii Mari, doar în ultimii doi ani, au fost semnate 8 contracte de finanțare cu o valoare de aproape 30.000.000 de lei.
Banii aceştia sunt investiţi în următoarele proiecte:
1. Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea acestei investiţii este de 4.500.000 de lei;
2. Construire grădiniţă în satul Corbii Mari. Valoarea lucrării este de peste 2.000.000 de lei;
3. Construire unitate sanitară în comuna Corbii Mari – aproape 3.300.000 de lei;
4. Asfaltare şi modernizare drumuri de interes local – 9.505.00 lei;
5. Modernizare străzi şi drumuri comunale – 3.900.000 lei;
6. Construire Grădiniţă în satul Ungureni – 2.200.000 de lei;
7. Construire Grădiniţă în satul Grozăveşti – 2.050.000 de lei;
8. Modernizare reţea electrică şi transformatoare în satele Corbii Mari, Petreşti, Satu Nou şi Bărăceni – 1.700.000 de lei.
Proiectele echipei PSD Dâmbovița sunt lucruri vizibile. Sunt rezultatul unor planuri gândite pentru oameni, alături de oameni.
PSD Dâmbovița a ţinut cont întodeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întodeauna, cu nevoile dâmboviţenilor.”a transmit deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Ionuț Bănică, primarul Comunei Corbii Mari a declarant pentru exclusivdb.ro: “M-am bucurat și am primit cu căldură vizita celor trei colegi de partid, deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean și Ionuț Săvoiu – vicepreședinte PSD Dâmbovița,care au dorit să vadă  stadiul proiectelor realizate în comuna noastră. Sper că le-am dovedit din nou că sunt un om serios, implicat, care se ține de cuvânt și care respectă fiecare cetățean al comunei noastre. ”

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

PERCHEZIȚII ÎN TÂRGOVIȘTE ȘI PUCIOASA , LA SUSPECȚI, ÎNTR-UN DOSAR DE CĂMĂTĂRIE ȘI ȘANTAJ

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020. De asemenea, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului

Citeste in continuare »

COMUNA VĂCĂREȘTI FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIE

Comuna Văcărești face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Romică Stoica, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună. În localitate s-au făcut dezinfecții cu firme specializate, iar la primărie totul este bine organizat, exact cum impun normele de prevenire a

Citeste in continuare »

UN CIOBAN A FOST GĂSIT MORT ÎN PĂDURE

La data de 26 mai a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca un barbat de 55 de ani, din localitatea Branesti, a plecat cu o turma de animale spre o stana din muntele Tataru-Masivul Bucegi, fara a ajunge la destinatie.Astazi, 28 mai, barbatul a fost gasit decedat. La o prima examinare, cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenta.Politistii efectueaza

Citeste in continuare »

ÎNCONJURATĂ NUMAI DE LOCALITĂȚI CU CAZURI COVID-19, COMUNA BITIMANU FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIEI

Comuna Butimanu face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Singura problemă din comună a fost în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie care lucra la azilul din Răcari s-a infectat. Gabriel Dragnea, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună.

Citeste in continuare »