PROIECTANȚII ȘI CONSTRUCTORII NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE , PRIMA ÎNTÂLNIRE CU CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a întâlnit astăzi, pemtru prima data, cu proiectanții și constructrii noului stadion care se va construI la Târgoviște.

“Am discutat toate detaliile astfel încât, în cel mult 6 luni, să înceapă construirea acestei arene sportive, în valoare de aproximativ 271.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița contribuind cu suma de 25.000.000 de lei la acest proiect. Mă bucur să spun că, pe lângă #stadionul în sine, a fost prevăzut și un teren de antrenament.

?? ???????, ?̂? ???????? ?? ???̦?̆, ??̆ ??? ????? ??̆ ???? ??????? ?? ????:

?  ??.??? ??????;

?  ?????̆ ?? ????????;

?  ????? ??? ?? ?????? ?? ???????;

?  ????̦?? ?????? ?????????̦?? ?̦? ??????̦;

?  ???????? ????̆????, ?????̦? ?̦? ???????;

?  ??̆?? ?? ???????????;

?  ??̆?? ?? ?̂???̆?????;

?  ????̆ ?? ??????????;

?  ????̦?? ?????? ??????? ??????????.

Menționez că noul stadion, un adevărat complex sportiv ?????̦??? și ????????, va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv ???̦????? și ????????, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion. Antreprenorul care a câștigat licitația publică a mai construit Cluj Arena, Stadionul „Ion Oblemenco”, Stadionul de Rugby “Arcul de Triumf” și Stadionul Municipal din Târgu Jiu.”  a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »