PRODULEȘTI: ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 30 AUGUST. CARE ESTE ORDINEA DE ZI!

Prima pagină » Actualitate » PRODULEȘTI: ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 30 AUGUST. CARE ESTE ORDINEA DE ZI!

Primăria comunei Produlești anunță că în data de 30 august, la ora 12:00, va avea loc ședința Consiliului Local. Ordinea de zi este următoarea:

– Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL Produlești nr. 13, din data de 20.02.2023, privind aprobarea proiectului “Sisten de Management Integrat al deșeurilor din Județul Dâmbovița – OBIECTIV- Instalație de Tratare Deșeuri Colectate Separat și Centru de Aport Voluntar Șotânga ” și a cheltuielilor aferente, inițiat de primarul comunei.

-proiect de hotărâre privind organizarea echipei mobile la intervențiile de urgență în cazurile de violență domestică, stabilirea de măsuri pentru organizarea, coordonarea și spijjinirea activității acesteia, inițiată de primarul comunei.

Persoanele interesate cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice, pot depune în scris ( poștă/fax/mesaj electronic la adresa de email) propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare, la registratura instituției, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.