PRODULEȘTI, PRIMA COMUNĂ DIN JUDEȚ ÎN CARE SE IMPUNE CIRCULAȚIA RUTIERĂ CU MAXIMUM 30 DE KM LA ORĂ!

Prima pagină » Administratie » PRODULEȘTI, PRIMA COMUNĂ DIN JUDEȚ ÎN CARE SE IMPUNE CIRCULAȚIA RUTIERĂ CU MAXIMUM 30 DE KM LA ORĂ!

Consilierii locali ai comunei Produlești au votat astăzi o hotărâre care impune șoferilor ca pe străzile din comună să se circule cu o viteză maximă de 30km/h. Decizia a fost luată pentru a reduce numărul de accidente produse din cauza vitezei pre mari.  

„Astăzi, 28.05.2021, în ședința de Consiliu Local am propus reducerea vitezei de deplasare pe străzile comunale de la 50km/h la 30 km/h. Această hotărâre vizează reducerea numărului și gravitații consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate, condițiilor de drum și celei excesive. Mulțumim frumos, POLIȚIEI ROMÂNE pentru avizul favorabil de reducere a vitezei și promisiunea ca o să avem săptămânal în comuna noastră  aparatul  radar. Fără viteză pe străzile din comuna Produlești!” a anunțat primarul George Georgescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.