PROCURORII DIICOT LE-AU SPART UȘILE TRAFICANȚILOR DE DROGURI DIN TÂRGOVIȘTE! 28 PERSOANE AU FOST ADUSE LA AUDIERI

La data de 09.06.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița au efectuat un număr de 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – iunie 2022, pe raza municipiului Târgoviște a acționat o grupare infracțională care a procurat și vândut droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină și ecstasy), precum și substanțe cu efect psihoactiv consumatorilor din municipiul Târgoviște și din alte localități din județ.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării sumele de 3.000 de lei și 620 de euro, cantitățile de aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi canabis și 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, precum și un cântar de precizie.
La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 28 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița, B.C.C.O. Ploiești, precum și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Dâmbovița și G.J.M. Ploiești.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: