PROCURORII DIICOT DÂMBOVIȚA, PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚII DE DROGURI DIN BUCUREȘTI

În urma a 7 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmbovița, au fost depistate 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

La data de 18 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti și Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploiești, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul București, la 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conțineau resturi de materie vegetală și un plic susceptibil a conține mai multe semințe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen.

De asemenea, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse pentru audieri la sediul  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.

Investigațiile în cauză au vizat un bărbat, din București, bănuit de comercializarea de droguri de risc și de mare risc. Din cercetări au rezultat indicii că persoana în cauză s-ar fi aprovizionat cu droguri și ar fi avut legături cu alte 6 persoane tot din municipiul București.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

GRĂDINIȚA DIN BUTIMANU ÎI AȘTEAPTĂ PE COPII, DUPĂ UN AMPLU PROCES DE REAMENAJARE, REPARAȚII ȘI MODERNIZARE

“Grădinița din Butimanu a trecut printr-un amplu proces de reamenajare, reparație și modernizare, pentru ca debutul noului an școlar să fie unul cât mai placut și confortabil pentru cei mici. Aici a fost complet înlocuită pardoseala, a fost refăcută instalația electrică, s-a efectuat o zugrăvire completă și, de asemenea, întreg spațiul a fost dezinfectat profesional. Sălile de clasă au fost reamenajate astfel încât să se poată respecta distanțarea socială necesară

Citeste in continuare »

PRIMARUL COMUNEI ȘELARU ANUNȚĂ CĂ SE ÎNCEPE DISTRIBUIREA MĂȘTILOR CĂTRE PERSOANELE DEFAVORIZATE DIN COMUNĂ

„Incepand cu data 17.09.2020 Primaria Comunei Selaru incepe distribuirea de masti de protectie pentru familiile si persoanele defavorizate de pe raza comunei Selaru.Categoriile eligibile conform O.U.G. nr. 78/2020 sunt:-persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat in baza Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare-persoanele din familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acodata in baza Legii nr. 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicata,

Citeste in continuare »

MARCEL CIOLACU, ÎNTÂLNIRE CU PRIMARII ȘI CANDIDAȚII PARTIDULUI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

PSD Dâmbovița s-a bucurat astăzi de prezența în județ a președintelui Marcel Ciolacu. Acesta s-a întâlnit cu toți primarii și candidații partidului din județul Dâmbovița și au pus la punct strategiile care trebuiesc puse în practică pentru câștigarea alegerilor locale. După întâlnirea cu primarii, Ciolacu, alături de deputatul Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, și de alți lideri ai partidului, au susținut o conferință de presă. „Astăzi este un eveniment deosebit

Citeste in continuare »

ACCIDENT PE DN7, LA BÂLDANA! DOUĂ PERSOANE AU FOST RĂNITE

Accident rutier produs în această dimineaţă pe DN7, la Bâldana. Două maşini au intrat în coliziune. Din primele cercetări, s-a stabilit ca un tânăr în vârsta de 19 ani, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcţia Bucureşti, către Piteşti a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 43 de ani.

Citeste in continuare »