PROASPĂT REALES PRIMAR AL MOROENIULUI, LAURENȚIU MIHAI MORARU A ȘI IEȘIT PE TEREN SĂ VERIFICE LUCRĂRILE DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PROASPĂT REALES PRIMAR AL MOROENIULUI, LAURENȚIU MIHAI MORARU A ȘI IEȘIT PE TEREN SĂ VERIFICE LUCRĂRILE DIN COMUNĂ

Omul sfințește locul! Cam așa este și la Moroeni, unde Laurențiu Mihai Moraru, primarul reales al comunei, a și ieșit pe teren să verifice lucrările la diferite obiective din Moroeni. În timp ce alții poate petreceau câștigarea mandatelor, primarul din Moroeni a sărbătorit prin muncă și s-a reapucat de treaba din prima zi după aflarea rezultatelor.

“Dragi prieteni,
Așa cum vă promiteam înainte de alegeri, nu oprim niciun proiect pentru dezvoltarea comunei noastre! Continuăm toate investițiile și vom implementa noi proiecte. Astăzi, am fost în zona Glava, unde se lucrează în continuare la construirea podului peste râul Ialomița.” a anuțat pe Facebook, Mihail Laurențiu Moraru, primarul reales al comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.