PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI, DUPĂ CĂDEREA GUVERNULUI ORBAN: “AM SCĂPAT DE GUVERNUL CARE NU A SEMNAT O HÂRTIE CU MĂCAR 1 EURO PENTRU TÂRGOVIȘTE!”

Prima pagină » Politica » PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI, DUPĂ CĂDEREA GUVERNULUI ORBAN: “AM SCĂPAT DE GUVERNUL CARE NU A SEMNAT O HÂRTIE CU MĂCAR 1 EURO PENTRU TÂRGOVIȘTE!”

“Unii spun că a durat „doar” 3 luni. Eu vă spun că 3 luni a fost PREA MULT!

Am scăpat astăzi de cel mai anti-românesc (îmi asum termenul) guvern al acestei țări, populat cu indivizi care au jurat credință corporațiilor, băncilor, clinicilor private. Am scăpat de guvernul care a adoptat într-o singură noapte 25 de ordonanțe de urgență, cu urmări grave pentru viitor (știau, probabil, că vor pica astăzi și s-au grăbit să-și plătească stăpânii). Și, da, am scăpat de guvernul care nu a semnat o hârtie cu măcar 1 euro pentru municipiul Târgoviște în 3 luni de zile/ba ne-a tăiat 58 de milioane lei din buget!

Din aceste fapte va trebui să învățăm și să fim suficient de înțelepți pentru viitor!” este mesajul postat pe Facebook de către Daniel Cristain Stan, primarul Târgoviștei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.