PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI, DUPĂ CĂDEREA GUVERNULUI ORBAN: “AM SCĂPAT DE GUVERNUL CARE NU A SEMNAT O HÂRTIE CU MĂCAR 1 EURO PENTRU TÂRGOVIȘTE!”

Prima pagină » Politica » PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI, DUPĂ CĂDEREA GUVERNULUI ORBAN: “AM SCĂPAT DE GUVERNUL CARE NU A SEMNAT O HÂRTIE CU MĂCAR 1 EURO PENTRU TÂRGOVIȘTE!”

“Unii spun că a durat „doar” 3 luni. Eu vă spun că 3 luni a fost PREA MULT!

Am scăpat astăzi de cel mai anti-românesc (îmi asum termenul) guvern al acestei țări, populat cu indivizi care au jurat credință corporațiilor, băncilor, clinicilor private. Am scăpat de guvernul care a adoptat într-o singură noapte 25 de ordonanțe de urgență, cu urmări grave pentru viitor (știau, probabil, că vor pica astăzi și s-au grăbit să-și plătească stăpânii). Și, da, am scăpat de guvernul care nu a semnat o hârtie cu măcar 1 euro pentru municipiul Târgoviște în 3 luni de zile/ba ne-a tăiat 58 de milioane lei din buget!

Din aceste fapte va trebui să învățăm și să fim suficient de înțelepți pentru viitor!” este mesajul postat pe Facebook de către Daniel Cristain Stan, primarul Târgoviștei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Partidul Național Liberal sărbătorește astăzi 148 de ani de liberalis

CONDUCEREA OFSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI, ÎN TERITORIU, CU FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE

Delegația Parlamentului României în Republica Chile,condusă de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban

PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina

“CĂȚELUȘUL CREȚ” AL POLITICII DÂMBOVIȚENE! S-A ÎNSCRIS ȚUȚUIANU ÎN PSD?

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.